Weekly reading blog #7

Het is weer een nieuwe week en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekly reading blog. Deze week had ik een redelijk drukke week aangezien op woensdag de #Leesmeemarathon plaatsvond en ik het hele weekend weg zou zijn. Of ik veel heb gelezen deze week dat vertel ik jullie nu:

Maandag:

Maandag was een enorm leuk dagje. Ik stond op en er lagen al meteen 2 pakketjes voor mij te wachten toen ik onder kwam hierin zaten mijn nieuwe achtergrond voor Instagram en een pakketje van VBK met hierin het boek Mijn belofte aan jou geschreven door Colleen Hoover. Ook heb ik een overzichtelijk knopje gemaakt op mijn blog met alle artikelen omtrent de #Leesmeemarathon aangezien ik op Instagram veel vragen kreeg wat dit nu precies inhield (dit knopje kan je op mijn home scherm vinden of als je HIER klikt) En om mijn maandag goed af te sluiten besloten Valerie, Tessa en ik om tickets te kopen voor de YA-day in Leuven op 5 mei. En alsof dat nog niet geweldig was besloten Valerie en ik ook om tickets te kopen voor Suzan & Freek op 1 december – een dag voor mijn verjaardag. Op maandag las ik maar 21 pagina’s van De perfecte moeder geschreven door Esther Boek.

Dinsdag:

Dinsdag had ik een vrij rustig dagje omdat de dag erna de #Leesmeemarathon plaatsvond. Wel kreeg ik 2 pakketjes binnen. Eentje van DVP met hierin Kies voor elkaar en Kies voor altijd geschreven door Stefanie Van Mol en ook nog wat promomateriaal voor de leesclub ook kreeg ik een pakketje binnen van Vakantieveilingen met hierin een boekenpakket van Geronimo Stilton – deze had ik namelijk heel goed kunnen kopen. Ook ging ik even naar de bibliotheek aangezien ik een boek moest gaan verlengen (door een nieuw systeem kon ik de boeken niet meer verlengen) Ik las uiteindelijk niets op dinsdag.

Woensdag:

Woensdag was de #Leesmeemarathon, ik ga er hier in deze blog niet te veel op ingaan aangezien ik een aparte reading blog hiervan heb gemaakt. (Dit verslag vind je HIER)

Donderdag:

Op donderdag had ik even zin in om te bloggen. Ik veranderde een aantal dingetjes op mijn home pagina. (ik voegde het knopje reading blogs toe zodat al mijn reading blogs overzichtelijk in een knopje staan en jullie ze ook handiger terugvinden en het overzichtelijker is. Ook zette ik project TBR en project Re-read samen onder 1 knopje “Projecten”) Ik plande ook tamelijk al wat vooruit door een kladversie te maken van de planning voor mei. Ook las ik 48 pagina’s van Giant days: nieuwe vrienden – later merkte ik ook dat volume 1 & 2 in de Nederlandse editie samen gebundeld zijn.

Vrijdag:

Vrijdag had ik een heel lui dagje waarbij ik zowel geen zin had in bloggen als in lezen. Ik las dan ook maar 32 pagina’s van De buurheks en het lied van de natuur geschreven door Wendy Noordzij. De rest van de dag verspilde ik mijn tijd vooral aan social media en moest ik plotselng met mijn hond naar de dierenarts – arme Boy kreeg een kraagje zodat hij niet aan zijn ontstoken pootje kan lekken. Ik kreeg wel een leuk pakketje binnen van uitgeverij Imagine met hierin: Het licht van Lorelei geschreven door Jen minkman en Orangeboy geschreven door Patrice Lawrence deze mag ik lezen omdat ik uitgekozen ben voor een secret bookclub for booklovers.

Zaterdag:

Zaterdag ging ik samen met Valerie naar het Clavis book café (hier komt vrijdag een sfeerverslag van online) en ging ik nadien ook bij haar slapen. ‘S avonds vulde we ook de goodiebags voor onze leesclub Magical Stories. Ik las op zaterdag 33 pagina’s van De buurheks en het lied van de natuur geschreven door Wendy Noordzij voordat ik vertrok naar het Clavis book café.

Zondag:

Zondag was ook een zeer leuke dag Valerie en ik gingen namelijk naar het boekenfeest van uitgeverij Droomvallei in Breda. We stonden op om 10:30 uur en hierna werd ik enorm verwent met een heerlijk ontbijtje. Nadien maakte we ons klaar en vertrokken we naar Breda. Ook van dit event komt er een sfeerverslagje online, deze zal op zondag online komen. Na het boekenfeest kwam Valerie bij mij thuis slapen omdat we maandag namelijk een meeting hebben in Hasselt over onze boekenclub Magical stories (later hier meer over)

Zondag las ik tussendoor (en ’s nachts) redelijk wat van verschillende boeken. Ik las 35 pagina’s van #Kleingelukske geschreven door Lynn Van Royen – dit is een boek met verschillende kleine dingen die een mens gelukkig kunnen maken (een zeer leuk boek voor tussendoor) Ook las ik 77 pagina’s van Het kleine grote frustratieboek geschreven door Guusje Slagter – dit is ongeveer hetzelfde als het wreck this journal boek. En om 4:30 – ik slaap slecht bij andere thuis haha – las ik ook nog 14 pagina’s van Het is ingewikkeld geschreven door Kaat De Kock. Ik las dus 126 pagina’s op zondag.

Deze week las ik dus 731 pagina’s in totaal en las ik 2 boeken uit.

De boeken die ik las:

Jong! (en ziek) – Stein De Sterck, Jeroen Boone & Wim Geysen + fotografie van Koen Broos 175 p (5 sterren)

Image result for jong en ziek

Allesbehalve oké – Laura Steven 333 p (4 sterren)

Image result for allesbehalve oke

Blogposts van deze week:

Recensie: Onzichtbaar

TBR #Leesmeemarathon ronde 2

Sfeerverslag: Kindnessreads Book Club

Weekly reading blog #6

Recensie: K van Klara Hartsvriendinnen

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 6 december 2019

    […] Weekly reading blog #7 […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *