TBR Thursday – Juli 2023

De maand juli is weer van start gegaan. Dus is het weer tijd om 3 kaartjes uit het deck van Ohsrslybookmarks te trekken. 

Tijdens de maandelijkse TBR Thursday posts zullen we in 2023 dus ook niet meer onze TBR bekend maken maar delen we enkel de prompts die we die maand hebben gekregen en delen wij enkele mogelijke keuzes met jullie voor als jullie mee zouden spelen wat jullie zouden kunnen lezen voor deze challenge en wat wij (waarschijnlijk) van plan zijn om te lezen. Dit om het moodread aspect er toch terug in te steken zodat hopelijk de challenge van 2023 een groot succes wordt.

Het is tijd voor TBR Thursday en dus ook voor de drie prompts en mogelijke keuzes van deze maand.

De prompts die Valerie voor mij heeft getrokken deze maand zijn:

Read a book with multiple POV’s

Dit is moeilijk om te weten alvorens het boek te beginnen. Toch ben ik in mijn boekenkast op zoek gegaan naar enkele kanshebbers, dit waren de boeken die ik vond (en waarvan ik hoop dat ze multiple POV’s hebben). Een zomer vol verrassingen geschreven door Tessa Bailey, Grijs geschreven door Carlie van Tongeren en toen ik het ging opzoeken stond ook ergens dat Ik zie je bij het meer geschreven door Carley Fortune meerdere perspectieven bleek te hebben. Ik ga deze sowieso lezen dus als dit zo blijkt te zijn is dit alvast mooi meegenomen.

Read a book where you love the typography on the cover:

Ik ben echt een sucker voor een leuk lettertype. Als er een speels lettertype op staat of een sierlijk lettertype wil ik het vaak ook wel lezen. De boeken wat er voor mij uitsprongen waren Op één voorwaarde geschreven door Lauren Asher, De perfecte huisgenoot geschreven door Vi Keeland & Penelope Ward en Een zomer om van te dromen geschreven door Holly Martin.

Read one of your friends favorite books:

Het is natuurlijk logisch dat ik hier een van Valerie haar favorieten voor pak. Ze heeft me een lijstje meegegeven waar ik uit kan kiezen. Deze staan er alvast op, Nooit meer hetzelfde geschreven door Susan Muskee, Stervensuur geschreven door Andreas Gruber en toen ik in haar Goodreads 5 sterren beoordelingen dook vond ik ook Zoen me tot ik zwicht geschreven door Helen Hoang.

Valerie en ik zijn deze maand ook 8 daagjes in Spanje dus er zal (hopelijk) veel gelezen worden. Ik ben dan ook benieuwd naar de statistieken aan het einde van deze maand om te kijken of ik deze 3 kaartjes heb kunnen lezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *