TBR Thursday – oktober 2020

September is alweer omgevlogen, eind deze maand begon ik terug te studeren aan de hoge school. Dit betekende dat ik nog heel wat prep-work had. Of ik dus aan mijn TBR boeken ben geraakt? En heeft Valerie goede lootjes getrokken voor aankomende maand? Dat zal je hieronder weten te lezen.

Voordat ik laat zien welke 3 boeken Valerie uit mijn potje trok overloop ik natuurlijk eerst met jullie of ik al mijn TBR Thursday boeken van vorige maand heb gelezen.

De 3 titels die Valerie in september voor mij had gekozen waren:

Team Mortis 6: Bloedlijst- Bjorn Van Den Eynde

Forever 27 – Godfried Nevels

Forever 27

Sterrennachten – Sylvia Van Driessche

Sterrennachten

Jammer genoeg las ik geen enkel van deze boeken. Ik had het erg druk met zowel school als een aantal blogtours voorbereiden + veel werk voor Lezend door het leven. Hierdoor ben ik dus niet aan de boeken geraakt.

Maar nu verder met deze maand:

De boeken die Valerie uit mijn Challenge Accepted potje trok deze maand waren:

De verleiding – Stine Jensen

De verleiding

Adem 1: Tsunami – Nico De Braeckeleer

ADEM 1 - Tsunami - Baeckens Books

Dit boek gaat WEL over Mevrouw Moes en haar kakkerlakken – Marieke Van Hooff

Dit boek gaat wel over mevrouw Moes en haar kakkerlakken

Als ik een gokje mag wagen zeg ik dat ik minstens 2 van de 3 uit zou kunnen lezen. Maar ik weet momenteel natuurlijk nog niet of ik het enorm druk ga krijgen met mijn nieuwe studies dus het wordt afwachten.

Of ik mijn TBR Thursday boeken uit krijg gelezen? Dat ontdek je volgende maand in TBR Thursday! Veel leesplezier deze maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *