TBR Thursday – December

Het is de laatste donderdag van de maand en zoals jullie wel weten doen Valerie en ik sinds kort dan op ons Youtube kanaal “TBR Thursday” waarin wij voor elkaar een TBR opstellen en wij deze moeten lezen in de maand. Deze maand zijn we terug! Vorige maand deden we het namelijk niet aangezien we het erg druk hadden met De Boekenbeurs.

Deze keer had ik niet echt categorie├źn gemaakt aangezien ik gewoon in de mood was voor een aantal recensie-exemplaren. Ik had dus maar 1 echte categorie en voor de rest kon Valerie dus kiezen uit een stapel. De enige categorie die ik voor deze maand had was:

Re-read:

Deze categorie koos ik aangezien ik dit jaar project re-read ben begonnen en hier nog niet veel van gelezen heb. De opties waaruit Valerie dan ook kon kiezen waren:

Wings – Aprilynne Pike

Afbeeldingsresultaat voor wings boek

Huiver – Maggie Stiefvater

Afbeeldingsresultaat voor huiver

Girl online – Zoe Sugg

Image result for girl online nederlands

Uit deze categorie koos Valerie voor Huiver geschreven door Maggie Stiefvater. Ik ben enorm benieuwd aangezien dit ook de perfecte tijd van het jaar is om dit boek te herlezen.

Dan kon Valerie kiezen uit 7 andere boeken “mijn recensie-exemplaren stapel” hoewel er ook een niet recensie-exemplaar tussen zat. Valerie kon kiezen uit:

Tussen de sterren – Sylvia Van Driessche

Tussen de sterren

Wat ze je moeten vertellen (maar nooit zullen doen)

Wat ze je moeten vertellen (maar nooit zullen doen)

Doe ik het goed? Lotte Vanwezemael

Doe ik het goed?

Heavy Shit – Nora Gharib

Heavy Sh!T

10 blind dates – Ashley Elston

10 blind dates

De verleiding – Stine Jensen

De verleiding

Stief – Marion Pauw

Stief

Uit deze stapel koos Valerie voor Tussen de sterren geschreven door Sylvia Van Driessche en Heavy shit geschreven door Nora Gharib. Beide boeken waar ik enorm naar uitkijk om te beginnen!

De boeken die ik van Valerie deze maand moet lezen zijn dus:

Huiver – Maggie Stiefvater

Afbeeldingsresultaat voor huiver

Tussen de sterren – Sylvia Van Driessche

Tussen de sterren

Heavy Shit – Nora Gharib

Heavy Sh!T

Ik doe ook mee aan een blogtour in december namelijk voor het boek: De betovering van kerst geschreven door Kirsty Ferry. Mijn recensie van dit boek kan je op 12 december hier op Leesmeemetmij lezen!

De betovering van Kerstmis

Dit zijn alle boeken die ik deze maand zeker MOET lezen, hopelijk lees ik nog wat meer (zeker aangezien ik een weekje vrij heb tussen de feestdagen. Wat lezen jullie deze maand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *