Favorite book of the month – november 2019

De maand november is weer omgevlogen en dat betekend dat het weer tijd is om mijn favoriete boek van de afgelopen maand met jullie te delen. Deze maand hadden Valerie en ik namelijk een gedeelde favoriet.

Die favoriet is ‘Een extra wens voor kerst’ geschreven door Kathryn Freeman.

Een extra wens voor kerst

“Een extra wens voor kerst” gaat over Melissa, een alleenstaande vrouw die het niet al te makkelijk heeft gehad in het verleden. De ervaringen met haar ex-man Lawrence heeft haar gemaakt tot de vrouw die ze nu is maar toch is er iets in Melissa gebroken. Wanneer ze haar zoontje William via haar beste vriendin op tennislessen zet ontmoet ze daar de knappe tennisleraar (en mits broer van haar beste vriendin) Daniel. Daniel is een ex-toptennisser die al veel heeft gemaakt van zijn leven. Maar door een blessure heeft hij zijn carrière achter hem moeten laten en heeft hij besloten om zijn eigen tennishal te openen en les te geven aan jonge tennissers. Zo ontmoeten de twee elkaar en er ontstaat een klik , maar Melissa stelt zich terughoudend op met haar verleden. Vinden ze elkaar uiteindelijk toch of eindigt hun korte klik abrupt?

Ik vond het een zeer leuke feelgood wat perfect past bij deze tijd van het jaar. En Valerie was het daarmee dus duidelijk eens aangezien we deze allebei als favoriet kozen.

Ik deed deze maand ook mee in de blogtour en mijn recensie kan je HIER vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *