Favorite book of the month – augustus 2019

Een nieuw item op Leesmeemetmij woohoo! Als je Valerie en mijn filmpje hebt gezien op ons ‘Our never ending stories’ booktube kanaal wist je dat dit item eraan zat te komen. Vanaf nu doen we namelijk iedere maand overlopen welk boek ons favoriete van de maand is – Valerie doet dat op haar blog en ik op mijne onder de naam ‘Favorite book of the month’.

Mijn favoriete boek van de maand augustus is het boek ‘Het Romeo en Juliet mysterie’ geschreven door Bjorn Van Den Eynde. Ik las in de maand augustus maar 4 boeken waardoor dit boek er met kop en schouder boven uitstak.

Afbeeldingsresultaat voor het romeo en juliet mysterie

‘Het Romeo en Juliet mysterie’¬†gaat over Erika die na een tragisch incident aansluit bij Team Mortis – een groep jongeren die worden ingezet als undercover agenten om zo zaken op te lossen waar de volwassen undercover agenten problemen mee lijken te hebben.

Dit is het begin van de Team Mortis serie en het was een hele goede start van de serie – zeer spannend en een geweldige storyline! Dit is de titel favoriet van augustus zeker waardig!

De recensie is donderdag ook online gekomen en kan je HIER vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *