Favorite book of the month – maart 2021

We zijn ondertussen al aangekomen in de 4de maand van het jaar. Dat betekend dat het weer tijd is om mijn favoriete boek van de afgelopen maand met jullie te delen. Deze maand is het namelijk niet 1 boek, ook niet 2 maar drie…

Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

De selectie serie – Kiera Cass

Selection trilogie 1 -   De selectie
Selection trilogie 2 -   De elite
Selection trilogie 3 -   De one

In de maand maart zat ik namelijk eventjes in een leesdipje. Wanneer ik merk dat ik in een leesslump dreig te vallen grijp ik altijd terug naar oude favorieten. Deze maand las ik dan ook De selectie reeks opnieuw en man wat heb ik er weer van genoten!

Ik werd weer helemaal meegenomen in dit avontuur en verslond boek na boek. Het was dan ook niet zo’n moeilijke beslissing om deze serie als favoriet te kiezen aangezien deze mij van een leesslump heeft weten te behoeden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *