TBR Thursday – April 2021

Het is april! Dat betekend dan ook dat het weer tijd is voor nieuwe titels voor First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Blauwdruk van geluk – Petra Kruijt

Blauwdruk van geluk

Dance or die – Chinouk Thijssen

Truth or Dance 3 -   Dance or Die

Watertrappelen – Lili Reinhart

Watertrappelen

Helaas is deze maand de eerste keer dat ik gefaald heb om alle boeken van mijn TBR te lezen. Wel las ik 2 van de 3 uiteindelijk. Het boek waar ik niet aan toe ben gekomen is Dance or die aangezien Valerie en ik een buddyread hadden ingepland en het er deze maand niet van is gekomen. Maar ik lees dit boek hopelijk snel!

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:
Het was de tijd van het jaar waarin het bij zonsopgang nog vroor. (De beminde – Kiera Cass)

In een dorp, diep gelegen in de wouden van het ongekende Momuto, werd het verhaal van Lake Musoro aan de kinderen voorgelezen. (De legende van Musoro – Amina Laffet)

Stel je voor dat iemand je belt met de mededeling dat vanaf nu, vanaf dit ene moment, je leven nooit meer zou kunnen zijn wat het ooit was. (Wie ik gisteren was – Pamela Sharon)

De wind trekt door het koffiehuis elke keer als de oude houten deur krakend opengaat. (Tussen de sterren – Anna Todd)

Pff, toen ik me daarnet op bed liet vallen, dacht ik even dat de hele boel in zou storten. (Sara 5: het grote geluk? – Ria Maes)


Zij koos uiteindelijk:

De legende van Musoro – Amina Laffet

De Legende van Musoro

Dit boek moest ik sowieso deze maand lezen aangezien ik aan de blogtour meedoe. Het was dan ook wel goed dat Valerie deze uiteindelijk koos omdat ik deze anders toch wel had gelezen.

Wie ik gisteren was – Pamela Sharon

Wie ik gisteren was

Eindelijk is Pamela Sharon haar nieuwste boek uit! Valerie las deze al aangezien ze meedeed aan de blogtour en wist daardoor ook meteen de eerste zin te herkennen. Ik ben enorm benieuwd naar dit boek en kan niet wachten om erin te beginnen.

Sara 5: het grote geluk? – Ria Maes

Sara 5 - Het grote geluk

Weer een makkelijk boek (ik ben dan ook enorm fanatiek en baalde er echt van dat ik afgelopen maand niet alle 3 mijn TBR boeken heb weten uit te lezen) Daarom koos ik ervoor om Sara deel 5 op mijn TBR te zetten aangezien ik wel eventjes snakte naar mijn comfort read en deze boeken altijd heerlijk weglezen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *