TBR Thursday – mei 2022

Het is weer de eerste donderdag van de maand. Dat betekend dat het ook weer tijd is om een nieuwe TBR samen te stellen, deze keer alweer voor de maand mei.
In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren.

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:
Een nobel streven – Julia Quinn

Hou me niet vast – Wanne Synnave

Het hotel in de wolken – Mel Hartman

Hotel op de Rots  -   Hotel in de Wolken

April was echt geen goede maand op vlak van lezen. Het lukte mij dus enkel om 1/3 boeken te lezen en dat was Het hotel in de wolken. Deze moest ik ook voor de blogtour doen dus wist ik wel dat ik ging halen.Hopelijk is mei een betere maand (hoewel het een zeer drukke maand is met alle deadlines die ik nog voor school/stage moet afwerken)


Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!


2020:

  • Net voor het zebrapad blijf ik staan om mijn telefoon uit mijn zak te halen. (Je hebt één nieuwe volger)
  • Hoi Pa! (Opstaan… en doorgaan)

2021:

  • Ik. Heb Alles. Verknald. (Heartstopper 2) 
  • Zou ik naar de Verenigde Staten vliegen. (Weggeblazen door de bom)


2022:

  • Het zwarte katje Hamley weet dat ze het getroffen heeft. (Hamley in het pretpark)
  • Ik ben als Bertina Odilia Meijer bij de burgerlijke stand aangegeven. (Foodtruck fiësta)


Valerie koos de volgende boeken:
Je hebt één nieuwe volger – Chinouk Thijssen

Je hebt één nieuwe volger

Weggeblazen door de bom – Karen Northshield

Hamley in het pretpark – Sandra J. Paul

Hamley in het Pretpark

Omdat mei een drukke maand is heb ik gekozen voor dunne/makkelijke boeken waaruit Valerie kon kiezen zodat ik ze hopelijk toch allemaal kan lezen. 2/3 moet sowieso lukken aangezien ik Hamley in het pretpark lees voor de blogtour en Weggeblazen door de bom is een buddyread. 


Welk boek staat op jouw TBR deze maand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *