TBR Thursday – Juni 2020

Het is alweer juni, wat betekent dat het tijd is om nieuwe lootjes te trekken en te kijken welke boeken ik van mijn TBR van vorige maand las. Zoals ik in het begin van de maand al aangaf had ik heel veel wilde leesplannen, of ik mijn TBR heb gehaald is dan ook maar de vraag.

Voordat ik laat zien welke 3 boeken Valerie uit mijn potje trok (allez ja technisch gezien ikzelf ? ) overloop ik natuurlijk eerst met jullie of ik al mijn TBR Thursday boeken van vorige maand heb gelezen.

De 3 titels die Valerie in mei voor mij had gekozen waren:

Het koninkrijk – Jess Rothenberg

Het Koninkrijk

Sterrennachten – Sylvia Van Driessche

Sterrennachten

Break a leg – Chinouk Thijssen

Truth or Dance 2 - Break a Leg

Ook deze maand is het mij niet gelukt om deze 3 boeken te lezen. Ik begon wel in Truth or dance en las Sterrenbeeld: eenhoorn uit om verder te geraken in deze series maar ik heb dus gefaald.

Uit het potje van mijn project re-read trok ik vorige maand:

Sneeuwstorm – Eva Burgers

bol.com | Kluitman jeugdthrillers - Sneeuwstorm, Eva Burgers ...

Deze las ik wel uit! Toch een boek van mijn TBR dat ik deze maand las. Ik begin wel weer in de re-read mood te komen dus vandaar dat ik deze sneller oppakte dan mijn andere TBR boeken.

Maar nu verder met deze maand:

De boeken die Valerie uit mijn Challenge Accepted potje trok deze maand waren:

Team Mortis 6: Bloedlijst- Bjorn Van Den Eynde

Team Mortis 7: De spiegelmoorden – Bjorn Van Den Eynde

Room service – Maren Stoffels

2 Team Mortis boeken? Jazeker! Dit zou geen probleem moeten zijn aangezien ik deze serie echt geweldig vind. Maar aangezien ik waarschijnlijk deze maand weer zal moeten gaan werken weet ik niet of ik nog veel tijd ga hebben om te lezen.

Uit het potje van mijn project re-read trok ik deze maand:

Haar dag – Gayle Forman

Review: Haar dag | Gayle Forman – The Confession of a Book Nerd

Toen ik dit boek voor het eerst las vond ik het echt enorm leuk, het is wel een redelijk dik boek (boven de 400 pagina’s) maar ik ben wel weer heel benieuwd om deze te herlezen.

Ik ben heel benieuwd of ik mijn TBR van juni ga halen. Zeker nu de horeca zaken waarschijnlijk terug open mogen en ik moet gaan werken kan ik niet inschatten of ik nog veel leestijd zal hebben. Wish me luck!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *