TBR thursday – Juli 2020

Het is zomer! Juli is aangebroken en is het weer tijd om lootjes te trekken. Deze maand voor het eerst weer samen met Valerie. We hebben besloten elkaar toe te laten in onze bubbel aangezien filmen alleen echt saai begon te worden en we zo niet echt creatieve content konden posten buiten onze maandelijkse filmpjes. In juni moest ik weer gaan werken, dit betekende dat ik dus heel veel leestijd verloor. Of ik TBR Thurday deze maand dan ook heb gehaald is een goede vraag.

Voordat ik laat zien welke 3 boeken Valerie uit mijn potje trok overloop ik natuurlijk eerst met jullie of ik al mijn TBR Thursday boeken van vorige maand heb gelezen.

De 3 titels die Valerie in juni voor mij had gekozen waren:

Team Mortis 6: Bloedlijst- Bjorn Van Den Eynde

Team Mortis 7: De spiegelmoorden – Bjorn Van Den Eynde

Room service – Maren Stoffels

Ik las deze maand maar 1 boek (aangezien Valerie en ik deze besloten te buddyreaden) en dat was Room service geschreven door Maren Stoffels. Na de bekendmaking van het beste boek gekozen door de Jonge jury had ik enorm veel zin om dit boek te lezen. Uiteindelijk vond ik dit weer een hele leuke thriller en ik ben ook zeer nieuwsgierig geworden naar Match geschreven door Buddy Tegenbosch (de winnaar)

Maar dat betekend dat ik ook deze maand weer heb gefaald. Hopelijk doe ik volgende maand wat beter. Maar met mijn wisselend uurrooster kan ik dit helaas nog niet voorspellen.

Uit het potje van mijn project re-read trok ik vorige maand:

Haar dag – Gayle Forman

Review: Haar dag | Gayle Forman – The Confession of a Book Nerd

Ook hierin slaagde ik niet om deze te lezen. Het is namelijk een redelijk dik boek en daar had ik zeker geen tijd voor met het werk.

Maar nu verder met deze maand:

De boeken die Valerie uit mijn Challenge Accepted potje trok deze maand waren:

Team Mortis 6: Bloedlijst- Bjorn Van Den Eynde

Ik wil je niet zeggen – Christina Lauren

Ik durf je niet te zeggen

Het licht van Lorelei – Jen minkman

Het licht van Lorelei

Jaja weer een Team mortis boek en helaas geen enkel met een luisterboek. Het zal dus zeker een challenge worden om deze boeken te lezen deze maand maar ik ga zeker proberen.

Uit het potje van mijn project re-read trok ik deze maand:

Fantasia – Geronimo Stilton

Fantasia - Geronimo Stilton (ze krijgen er geen genoeg van ...

Deze zou redelijk makkelijk moeten zijn om te halen aangezien het een kinderboek is en ik door deze boeken vloog als kind. Ik ben zeer benieuwd wat ik van deze reeks ga vinden als 20 jarige.

Juli is dus zeker een pittige maand met alleen maar fysieke boeken. Of ik het ga halen weet ik dus niet maar ik zal proberen mijn best te doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *