TBR Thursday – oktober 2021

Het nieuwe academiejaar is begonnen! Dit geeft mij wat meer leestijd aangezien ik vaker met mijn auto weg ben en ook vaker moet wachten. Om deze uurtjes ten volle te benutten neem ik natuurlijk ten allen tijden mijn boek mee op stap.

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Op slag verliefd – Meghan Quinn

Op slag verliefd

Rood, wit & koningsblauw – Casey McQuiston

Rood, wit & koningsblauw

Al die tijd – Rachael Lippincott & Mikki Daughtry

Dit is de allereerste maand dat ik volledig mijn TBR faalde. Ik las geen enkel van deze boeken, wel ben ik begonnen in Rood, wit en koningsblauw maar omdat ik toen midden in een kleine leesslump terecht raakte heb ik deze niet uitgelezen.

Nieuwe maand nieuwe kansen!

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:

Kom op jongens. (Sweet home Carolina – Debra Eliza Mane & Olivia Hill)

Vier enveloppen liggen op de keukentafel. (Sugar Rush – Sandra J. Paul)

Goedemorgen, Lilime. Zin in croissants? (Een teken van jou – Sofie Cramer)

Ik heb nieuwe voetbalschoenen nodig. (Recept voor geluk – Saskia M.N. Oudshoorn)

Ik sprintte de trap op van station Vanezia Santa Lucia, met nog een paar minuten te gaan voordat onze trein zonder ons zou vertrekken, en moest me rot rennen om Si, die een paar meter voorsprong had en nu de glazen deuren van de ingang door beende, bij te kunnen houden. (Liefs uit Parijs – Lorraine Brown)

Zij koos uiteindelijk:

Sugar Rush – Sandra J. Paul

Sugar Rush

Ik wil dit boek al erg lang lezen maar omdat het een e-book is vergeet ik het steeds weer. Maar deze maand MOET ik het dus wel lezen.

Recept voor geluk – Saskia M.N. Oudshoorn

Geluk 1 -   Recept voor geluk

Eindelijk is de paperback versie er! Deze reeks staat ook al langer op mijn lijstje en om dezelfde reden als Sugar rush kwam ik er steeds niet aan toe om deze te lezen. Nu ik het fysieke exemplaar heb zie ik het ook liggen en wil ik het steeds oppakken om te lezen.

Liefs uit Parijs – Lorraine Brown

Liefs uit Parijs

Toen ik de flaptekst las van dit boek kreeg ik hetzelfde gevoel als bij Een dag van Gayle Forman. Ik ben dus erg benieuwd of ik dit boek even leuk (of zelfs leuker) ga vinden als Een dag.

Dit waren mijn TBR boeken, welk boek staat deze maand zeker op jouw TBR?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *