Alles draait om kerst – Iris Visser

Alles draait om kerst – Iris Visser

Alles draait om kerst
Author:
Published: 2023
Publisher:
Page Count: 225
Categorie:
ISBN13: 9781774538777

Holly Winters is een echte workaholic. Al meerdere jaren stopt ze ziel en zaligheid in haar redactiewerk voor het televisieprogramma ‘Alles draait om liefde’. En nu haar baas ein-de-lijk van plan is om met pensioen te gaan lijkt niets haar beloofde promotie tot eindredacteur nog in de weg te staan.

Enter Olivier Wolfs, zoon van mediamagnaat John Wolfs, die al een tijdje meedraait in de televisiewereld. Wanneer Holly hoort dat deze nepo-baby ook wel oren heeft naar de functie ziet ze haar kansen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Maar niets blijkt minder waar; Holly en Olivier krijgen beiden één, ultieme kans om te bewijzen dat zij de beste kandidaat voor de rol zijn. De uitdaging: een item maken dat gekozen wordt voor de jaarlijks terugkerende kerstuitzending.

Holly is vastbesloten om haar onuitstaanbare concurrent te verslaan, want een ding is zeker: zij en Olivier hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dan misschien een enorm, wederzijdse afkeer. En daar kan zelfs de magie van kerst niks aan veranderen… toch?

Toen ik zag dat Iris Visser een kerstboek had geschreven en deze als Kobo Original zou verschijnen werd ik meteen enthousiast. Ik las namelijk eerder al het eerste deel uit de Valentijnstraat van haar en vond deze erg leuk waardoor ik benieuwd werd naar haar nieuwste. Ik hou van kerst en vind het dan ook superleuk om mezelf tijdens deze periode in boeken onder te dompelen in de kerstsfeer. De cover zag er ook echt prachtig uit waardoor ik niet kon wachten om deze te lezen.

Alles draait om kerst is een kort feelgood verhaal wat zich tijdens de feestdagen afspeelt. Het is een enemies to lovers waar je als lezer helemaal van kan genieten. Iris Visser heeft een vlotte pen waardoor de lezer in no time door dit boek heen vliegt. Dit maakt het dan ook het perfecte tussendoortje voor de feestdagen, maar het kan zeker ook voor de feestdagen of na de feestdagen gelezen worden. Het verhaal speelt zich namelijk wel af tijdens de feestdagen maar het focust zich hier niet te hard op waardoor je dit boek perfect ook in de winter kunt lezen. Het boek bevat enkele feelgood clichés maar dit maakt de leeservaring er niet minder op. Het verhaal zelf voelde niet erg speciaal, ik heb namelijk al meerdere boeken zoals deze gelezen. Maar toch vond ik de personages erg leuk en was ik benieuwd hoe Iris Visser het verhaal tot een einde zou weten te breien.

Alles draait om kerst is dus een heel leuk boek om deze winter nog te lezen. Voor fans van de ‘enemies to lovers’ trope. Ik ben na het lezen van deze dan ook van plan om in de toekomst zeker meer te lezen van Iris Visser.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review