Wie ben ik?

Welkom op mijn blog, Ik ben Chelsey:

Ik ben 20 jaar en ben afgestudeerd als begeleider van het kind (kinderverzorgster).

Begin september 2019 ben ik ook begonnen met een job in deze sector! Aangezien ik met kinderen van 0-4 jaar werk zal er op deze blog ook wel eens een recensie verschijnen van een peuter/kleuter/kinderboek.

Sinds November 2013 blog in onder de naam Leesmeemetmij over mijn passie met lezen en boeken.

Ik heb een passie voor lezen en dit ga je zeker terug zien op mijn blog, aangezien lezen vroeger een ontsnapping was aan de echte wereld voor mij.

Ik lees graag heel gevarieerd maar een van mijn favoriete genre is toch zeker young adult. Maar je kan dus zeker meer genres ontdekken op mijn blog (kijk zeker tussen de genre lijst bij mijn recensies)

Een van mijn favoriete quotes is: “Sometimes the hero of the fairy tale isn’t a handsome prince. Sometimes it’s you.” uit een van mijn lievelingsboeken: Girl online on tour geschreven door Zoe Sugg