TBR Thursday – Oktober 2023

De maand oktober is weer van start gegaan. Dus is het weer tijd om 3 kaartjes uit het deck van Ohsrslybookmarks te trekken. 

Tijdens de maandelijkse TBR Thursday posts zullen we in 2023 dus ook niet meer onze TBR bekend maken maar delen we enkel de prompts die we die maand hebben gekregen en delen wij enkele mogelijke keuzes met jullie voor als jullie mee zouden spelen wat jullie zouden kunnen lezen voor deze challenge en wat wij (waarschijnlijk) van plan zijn om te lezen. Dit om het moodread aspect er toch terug in te steken zodat hopelijk de challenge van 2023 een groot succes wordt.

Het is tijd voor TBR Thursday en dus ook voor de drie prompts en mogelijke keuzes van deze maand.

De prompts die Valerie voor mij heeft getrokken deze maand zijn:

Read a book where the spine is yellow

Deze prompt was heel moeilijk om de vinden in mijn kast maar uiteindelijk heb ik er toch een paar gevonden namelijk:

Read a book made into a TV-series

Sommige opties waren eerst een TV-serie en werden toen een boek dus die tel ik stiekem ook mee voor deze prompt 😉

Read a book with 450+ pages

Stiekem ben ik Ijsbreker al begonnen dus waarschijnlijk lees ik deze voor de prompt maar ik geef mezelf graag opties dus bij deze.

Ik ben benieuwd of ik met de start van mijn studie tijd ga hebben om alle drie de prompt te lezen. Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *