TBR Thursday – april 2022

Door mijn (onverwachte) blogpauze was ik er ook niet aan toe gekomen om mijn TBR met jullie te delen. Aangezien Valerie en ik deze toch hadden gemaakt maar het me niet was gelukt deze uit te typen voor jullie dacht ik deze nog met jullie te delen.

In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren.

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Waar het licht is – Jennifer Niven

Jij en ik – Chloe Liese

Coup de foudre – Eline de Schepper

Ik las 2/3, het lukte me helaas niet om Waar het licht is het lezen afgelopen maand. Toch ben ik nog steeds erg benieuwd naar dit verhaal en hoop ik dit dus zo snel mogelijk te kunnen lezen.

Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!

2020:

– De klinkers zijn zo koud dat ik het gevoel heb dat de zolen van mijn voeten eraan vast zullen blijven plakken als ik te lang stil blijf staan. (Maar ik ben jou niet – Nadine Swagerman)

– April is in aantocht en daarmee een nieuw uitgaansseizoen hier in Londen. (Een nobel streven – Julia Quinn)

2021:

– Lisa’s haren zijn druipnat en er vormt zich al snel een grote plas water aan haar voeten. (Mijn domen – Ria Maes)

– Fuck. Dat is de enige gedachte die op dit moment door mijn hoofd gaat. (Hou me niet vast – Wanne Synnave)

2022:

– De kinderen zitten in de grote eetkamer van het hotel, omringd door schilderijen van gezinnen die door de geschiedenis in het hotel verbleven. (Het hotel in de wolken – Mel Hartman)

– ‘O, je bent een schat, Red’ (Zoek het uit, Chloe Brown – Talia Hibbert)

Valerie koos de volgende boeken:

Een nobel streven – Julia Quinn

Hou me niet vast – Wanne Synnave

Het hotel in de wolken – Mel Hartman

Hotel op de Rots  -   Hotel in de Wolken

1/3 is sowieso al gelukt. Aangezien ik meedeed aan de blogtour van Het hotel in de wolken is deze me gelukt, de recensie staat zelfs al online. Nu is de challenge om de andere twee nog te lezen voor het einde van de maand.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *