TBR Thursday – November

Zoals jullie wel weten doen Valerie en ik tegenwoordig op iedere laatste donderdag van de maand op ons youtube kanaal ‘Our never ending story’ een item genaamd TBR Thursday waarin wij elkaars TBR samenstellen aan de hand van een paar categorieën. En natuurlijk overlopen we dan ook wat we de afgelopen maand hebben kunnen lezen van deze TBR. In oktober deed ik voor de eerste keer mee en vandaag overloop ik met jullie wat ik  heb kunnen lezen.

Categorie 1: Een vervolg in een serie

 • Break a leg – Chinouk Thijssen
 • Sara mijn dagboek: Liefde overwint ondanks alles –  Ria Maes
 • Dit boek gaat WEL over mevrouw moes en haar kakkerlakken – Marieke Van Hooff

In deze categorie koos Valerie “Break a leg” geschreven door Chinouk Thijssen. Deze heb ik deze maand helaas niet kunnen lezen.

Categorie 2: Recensie-exemplaren

 • Stormwachter: de kaarsenmaker van Arranmore – Catherine Doyle
 • Wanhoop – Eva Burgers
 • Backpack – Marlies Slegers

In deze categorie koos Valerie “Stormwachter: de kaarsenmaker van Arranmore” geschreven door Catherine Doyle, ook deze heb ik niet kunnen lezen deze maand maar hij staat ingepland op de eerste week van november!

Categorie 3: Boekenbeurs prep

 • Team Mortis 3: Het dodenspel – Bjorn Van Den Eynde
 • Onderstroom – Tine Bergen
 • Adem 1: Tsunami – Nico De Braeckeleer

In deze categorie koos Valerie “Adem 1: Tsunami” geschreven door Nico De Braeckeleer. Deze heb ik nog niet uit maar ben ik wel momenteel aan het lezen dus die lees ik sowieso deze week nog uit.

Categorie 4: Random 

 • (Over)leven op tinder – Julie Vranckx & Niet nu Laura
 • Match – Buddy Tegenbosch
 • Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes – Julia Bruce

In deze categorie koos Valerie “(Over)leven op tinder geschreven door Julie Vranckx en geïllustreerd door Niet nu Laura. Dit boek las ik begin deze maand al uit dus deze kon ik mooi afvinken van dit lijstje.

Uiteindelijk las ik dus 1,5/4 boeken die ik deze maand moest lezen voor deze challenge. Niet wat ik had verwacht maar ondanks alle drukte ben ik nog steeds blij dat ik zoveel heb kunnen lezen van deze stapel.

In november doen we GEEN TBR Thursday op ons youtube kanaal door De Boekenbeurs maar we hebben wel een zeer leuke challenge online gezet die je hieronder kan kijken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *