TBR Thursday – september 2021

De zomer is helaas alweer voorbij en mijn laatste 3 weken vakantie gaan van start. Maar gelukkig heb ik wel nog bijna de hele maand september om boekjes te lezen. Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Flessenpost – Chantal Claassen

Flessenpost

Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

Ik durf je niet te zeggen

Horrorland: Het poppenhuis – K.R. Alexander 

Horrorland  -   Het poppenhuis

Augustus is standaard mijn ‘slump maand’ dit jaar probeerde ik dit tegen te houden door heel wat favorieten te herlezen. Hierdoor las ik maar 1 van mijn TBR deze maand. In september wil ik terug 3/3 halen want ik vind deze challenge oprecht leuker dan die van vorig jaar en ik vind het jammer dat ik soms niet aan mijn TBR boeken kom. Duimen voor september dus!

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:

Het was een warme zomerdag in Cousins Beach (Een zomer zonder jou – Jenny Han)

Regel nummer één voor studentes: raak nooit je vriendinnen kwijt tijdens een huisfeest… zeker niet als je dronken bent. (Op slag verliefd – Meghan Quinn)

Ik ben hier zo klaar mee (Wedden dat ik blijf – Marijke Vos)

Op het dak van het Witte huis, verstopt in een hoekje van de Promenade, vlak naast het Solarium, zit een paneel los. (Rood, wit & koningsblauw – Casey McQuiston)

Het bedelarmbandje voelt zwaar in mijn hand. (Al die tijd – Rachael Lippincott)

Zij koos uiteindelijk:

Op slag verliefd – Meghan Quinn

Op slag verliefd

Het luisterboek van deze staat op Kobo plus waardoor de kans wel groot is dat ik deze luister deze maand, ik ben ook wel echt in een new adult/ feelgood mood en heb dus echt enorm veel zin om deze te lezen.

Rood, wit & koningsblauw – Casey McQuiston

Rood, wit & koningsblauw

Iedereen heeft dit boek ondertussen al gelezen en ik hoor er enorm goede dingen over. Ook van dit boek staat het luisterboek op Kobo plus. Deze maand moet ik deze dan ook absoluut lezen.

Al die tijd – Rachael Lippincott & Mikki Daughtry

Ik vond Vijf stappen van jou erg leuk en deze cover vind ik prachtig! In oktober komt er ook een nieuw boek uit van deze auteurs waar ik heel benieuwd naar ben, tijd om deze dus eerst te lezen.

Dit waren mijn TBR boeken, welk boek staat deze maand zeker op jouw TBR?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *