Favorite book of the month – augustus 2021

De maand augustus is weer voorbij. Augustus is standaard mijn slump maand, dit jaar hield ik dit tegen door veel te herlezen maar toch las ik een boek wat me helemaal omver heeft weten te blazen wat geen re-read was.

Mijn favoriete boek van de maand is:

Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

Ik durf je niet te zeggen

Ik koos dit boek als een van mijn vijf boeken voor TBR Thursday waarna Valerie hem koos op basis van de eerste zin. In de laatste week van augustus besloot ik dat het eens tijd werd om een van mijn TBR boeken te lezen en koos ik voor Ik durf je niet te zeggen. Ik nestelde me in de zetel met het boek en voordat ik het wist had ik al 1/3de van het boek gelezen. De volgende dag had ik het boek uit en het verhaal van Josh en Hazel heeft me helemaal in zijn greep gehouden sindsdien. Ik heb al enorm veel goede dingen gehoord over Christina Lauren en na het lezen van dit boek wil ik zeker meer lezen van dit duo!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *