Favorite book of the month – januari 2021

De eerste maand van het jaar hebben we alweer achter de rug. Januari was echt een goed begin van mijn leesjaar! Ik las maar liefst 15 boeken en eindigde met een klapper op de vuurpijl. Vandaag kan ik dan ook eindelijk mijn favoriet van de maand met jullie delen. Mijn favoriet is namelijk:

Moordgids voor lieve meisjes – Holly Jackson

Moordgids voor lieve meisjes

Irene (mede blogger hier op Leesmeemetmij), Valerie en ik hadden een buddyread gepland voor dit boek. We hadden het verdeeld over 10 dagen – het lettertype is namelijk heel klein waardoor we dat wel een geschikte hoeveelheid dagen vonden. Maar man wat had ik al snel spijt dat we het niet om minder dagen hadden ingepland!

Dit boek was zo sterk! En is alle hype dat het krijgt echt waard want het is zo’n goede plot waarbij alles klopt! Ik wist dan ook meteen toen ik het boek dichtklapte dat dit mijn absolute favoriet van de maand was. Als je dit boek nog niet hebt gelezen moet je dit absoluut doen want ik heb er echt van genoten en raad het iedereen aan!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *