TBR Thursday – februari 2021

We zijn al weer in de tweede maand van het jaar! Dat betekend dan ook dat het weer tijd is voor nieuwe titels voor First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:


Het huis zonder einde – Daniëlle Bakhuis

Het neefje en de tovenaar – C.S. Lewis

Girl online – Zoe Sugg

Deze maand kan ik dan ook met trots zeggen dat ik eindelijk erin geslaagd ben om mijn TBR te lezen! Ik was zo enthousiast dat ik al deze boeken in de eerste week van afgelopen maand al uit had gelezen! That’s what i call succes!


De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:
Ik rol over de bevroren grond en kom tot stilstand tegen een boom, waardoor ik net niet in de koude gracht beland. (Break a leg – Chinouk Thijssen)


Waarschuwing! De volgende beelden kunnen als zeer schokkend worden ervaren! (Vlucht – Mel Wallis de Vries)


Ik ben te laat. En ik ben nooit te laat, dat is het punt. (Mijn berichtje aan jou – Luanne Rice)


Ik vind het fijn om dingen te redden. (Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han)


Er waren eens vier kinderen die Peter, Susan, Edmund en Lucy heetten. * Namen werden bij Valerie weggebleept* (De leeuw, de heks en de kleerkast – C.S. Lewis)

Zij koos uiteindelijk:

Break a leg – Chinouk Thijssen

Truth or Dance 2 -   Break a Leg

Ik las afgelopen maand Truth or dance opnieuw en wil dan ook heel graag verder met de reeks, ik ben dan ook blij dat Valerie deze heeft gekozen op basis van de eerste zin.

Vlucht – Mel Wallis de Vries

Vlucht

Ik hou van Mel Wallis de Vries haar boeken en na Zwijg kon ik dan ook niet wachten om haar nieuwste te lezen. Deze maand is het dan eindelijk zo ver en dit werd meteen ook een buddyread met Valerie.

De leeuw, de heks en de kleerkast – C.S. Lewis

De kronieken van Narnia  -   De kronieken van Narnia

Afgelopen maand koos Valerie het eerste deel in deze reeks op basis van de eerste zin en ook deze maand koos ze weer voor een Narnia boek. Ik ben heel benieuwd om eindelijk in het verhaal van de reeks te duiken aangezien het vorige boek eerder een prequel was en dus nog niet met de personages die ik inmiddels al ken van de films.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *