Project re-read 2.0

Ik ben de laatste tijd in een enorme re-read bui, in 2019 bedacht ik project re-read. Dit was een lijst van boeken die echt echt graag wil herlezen zodat ik er eindelijk mijn mening over kan delen met jullie. Deze lijst heb ik nog steeds online staan op mijn blog onder het knopje “projecten”. Maar aangezien deze lijst toch al 2 jaar bestaat zijn er nog enkele series/ boeken die ik graag zou willen toevoegen aangezien ik jaren geleden enorm fan was van deze boeken en ik hier ook nooit mijn mening over heb gedeeld. Het leek me dan ook een leuk idee om mijn project met enkele boeken aan te vullen.┬áDit zijn de titels die ook op project re-read zullen belanden:


De kronieken van de onderwereld reeks – Cassandra Clare

Jaren geleden las ik de eerste 5 delen in deze reeks en ik was enorme fan hiervan. Helaas duurde het toen heel lang vooraleer het laatste deel werd uitgebracht waardoor ik alles al was vergeten en toen ik deel 6 begon wist ik niks meer van deze wereld en heb ik deze geDNF’t Ik zou dan ook graag deze serie opnieuw willen ontdekken.


D5R reeks – Jan Ruysbergh

Ik was enorme fan van de TV-serie D5R vroeger en ze blijven deze serie verder zetten. Hierdoor wil ik ook echt teruggaan en de boeken herlezen om te kijken of ik ze nog steeds tof vind.


De Lorien kronieken – Pittacus Lore

In 2016 las ik deze reeks en ik vond ze echt geweldig! Ik leende ze van mijn toenmalig vriendje maar toen de relatie uit raakte las ik de rest van de reeks helaas niet. Omdat ik het toch echt wel een goede reeks vond wil ik ze graag herlezen.


De elfenheuvel reeks

Dit is ook echt een deel van mijn jeugd! Dit is nog een TV-serie die ik heel graag keek en waarvan ik de boeken enkele jaren geleden heb verslonden.


Boy 7 – Mirjam Mous

Boy 7

Dit boek las ik enkele jaren geleden en vond ik heel goed, nu komt er dit jaar een korte novelle in dezelfde reeks en ik ben dan ook enorm benieuwd om dit boek eindelijk eens te herlezen!


Voor altijd – Cecilia Ahern

9182286

Dit is het boek van de film Love Rosie, een film die ik toen deze uitkwam echt leuk vond. Ik las het boek na de verfilming en vond het boek ook echt heel leuk en kan dus niet wachten om dit boek te herlezen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *