Favorite book of the month – november 2021

November is officieel voorbij. Afgelopen maand had ik het enorm druk. In het begin van de maand ging ik naar LEES! en mijn herfstvakantie bestond vooral uit werken en slapen. Meteen na de herfstvakantie had ik nog een week van stage en een verlengd weekend waarin ik ook ben gaan werken vooraleer mijn examenperiode begon.

Hierdoor liep alles wat minder vlotjes dan verwacht, ik zat vaak niet zo lekker in mijn vel en de klap van een vierde coronagolf kwam nog harder binnen dan anders. De schrik laaide weer op waardoor ik vaker Youtube keek dan besloot om een boek op te pakken. Ik las dan ook zeer weinig maar toch eindigde ik met twee 5-sterren reads. Ik ga er maar eentje bespreken deze maand in mijn favorite book of the month omdat ik het andere boek bewaar voor mijn favoriete boeken van 2021 blogpost.

Mijn favoriete boek van de maand is:

In Unwritable volgen we het verhaal van Abby, wanneer ze op jonge leeftijd op straat beland wordt ze meegenomen door Andrew. Andrew is de leider van de verzetsstrijders van Monte Carlo, een groep die werd opgericht om de kloof tussen arm en rijk te laten verdwijnen en te strijden voor gelijkheid. Vanaf het moment dat Abby zich bij de verzetsstrijders aansluit gaat ze mee op gevaarlijke missies om zo geld van de rijke te stelen om deze aan de arme te geven. Kunnen deze moedige strijders ervoor zorgen dat iedereen in Monte Carlo een gelukkig leven leidt zonder dat er een enorme kloof ligt tussen de arme en de rijke?

Dit boek mocht ik lezen voor de blogtour en na het lezen van Unsinkable van Lotte van den Noort was ik superbenieuwd naar dit boek! Mijn volledige mening over het boek kan je in DEZE recensie lezen!

Wat was jouw favoriete boek van de maand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *