TBR Thursday – december 2021

Het is officieel december en je weet wat dat wilt zeggen: Feestmaand!! Maar ook een nieuwe maand met nieuwe boeken om te lezen. Deze maand beloofd een zeer leuke maand te worden, ik ben jarig en aan het einde van de maand hebben we natuurlijk ook alle feestdagen. Met al deze festiviteiten komt er ook heel wat drukte bij kijken. Maar leuke drukte, deze maand wil ik mij dan ook helemaal onderdompelen in alle kerstboeken ( lees ook zeker even mijn Kerst TBR wat gisteren werd gepost!) Ik hoop dan ook stiekem dat Valerie enkele van de feestelijke boeken kiest op deze TBR.


Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Lief meisje, kwaad bloed

Winter in de b&b – Kaat de Kock

De B&B 1 -   Winter in de B&B

Maxi van fluks: een eigenwijze fee – Anna Ruhe

Deze maand is het me eindelijk terug gelukt om alle 3 de boeken die op mijn TBR stonden te lezen! De eerste twee las ik zelfs al in de eerste helft van de maand en Maxi van Fluks las ik nog net op de valreep maar is uiteindelijk ook gelezen! Hopelijk wordt volgende maand ook zo’n succes!

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:

  • Tien jaar geleden, op mijn zesde verjaardag, verdween mijn vader. (De ijzerkoning – Julie Kagawa)
  • Ruby Marlowe hobbelde in haar lichtgele mini over de plattelandsweg. (Het geschenk van Happiness)
  • Tegen het einde van het jaar is het heel druk op kantoor. (Geschenk onder de boom – Patricia Van Dam)
  • Het litteken op mijn onderarm van de ijzeren haak is het enige wat de herinnering nog enigszins levendig houdt. (Nooit gedacht – Latoya Morris)
  • ‘Tussen leven en dood bevindt zich een bibliotheek’ (Middernacht bibliotheek – Matt Haig)

Zij koos uiteindelijk:

De ijzerkoning – Julie Kagawa

The Iron Fey 1 - De IJzerkoning

Ik wil heeeel graag The iron fey reeks terug herlezen. Vorig jaar was dit eigenlijk het plan en toen is het er helaas niet van gekomen en las ik enkel het eerste deel en een tussendeel. Dit jaar hoop ik daar dan ook nog verandering in te brengen. Gelukkig koos Valerie dit boek dan ook uit aangezien ik eigenlijk van plan ben om 2 delen per maand te lezen om zo ook op tijd klaar te zijn voor de release van Het ijzerzwaard.

Nooit gedacht – Latoya Morris

Nooit Gedacht

Dit boek moet ik wel lezen in december dus ik ben ook wel blij dat Valerie deze heeft uitgekozen. Ik doe namelijk mee aan de blogtour en ben wel enorm benieuwd naar hoe ik het zal vinden.

Middernacht bibliotheek – Matt Haig

Middernachtbibliotheek

Dit boek gaan Valerie en ik buddy readen deze maand, we kijken al sinds de uitgave van het boek uit om hem eindelijk te lezen maar met bepaalde deadlines kwam het er maar niet van. Maar we hopen deze nog op de valreep uit te lezen dit jaar!

Dit waren mijn TBR boeken, welk boek staat deze maand zeker op jouw TBR?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *