Kerst TBR – 2021

Zoals jullie ondertussen wel weten ben ik een ultieme kerst fanaat. December is de maand waarin ik opleef aangezien dan ook mijn verjaardag valt en alles zo gezellig is met de feestdagen. Wat ik ook heerlijk vind om te doen in deze periode is mij helemaal verdiepen in kerstboeken. Dit jaar heb ik er dan ook weer enkele op mijn lijstje staan die ik graag met jullie wil delen.


Hemelse modder – Gaby Rasters

Hemelse modder

Dit boek kocht ik tijdens een uitstapje naar Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Toen ik het zag liggen moest ik het wel meenemen aangezien het boek werkelijk prachtig is! De sprayed edges zorgen ervoor dat ik helemaal in de kerstsfeer raakte dus ik hoop dit boek dan ook deze maand ergens te kunnen lezen.


De familie Claus – Sofie Leyts

Familie Claus

Dit boek zag ik liggen op LEES! (de opvolger van De Boekenbeurs) en ik wist helemaal niet dat er een boek was van deze film. De film staat sinds vorig jaar op Netflix maar ik heb nog geen tijd gehad om deze te kijken. Ik hoop dan ook echt deze maand beide te kunnen doen. Zowel het boek lezen als eindelijk de film zien.


Geschenk onder de boom – Patricia van Dam

Dit boek verschijnt enkel als ebook maar sinds ik de cover heb gezien ben ik helemaal verliefd op de cover. Dit boek kon dan ook niet ontbreken op deze lijst.


Kerst is de mooiste dag – Meerdere auteurs

Ook dit jaar geeft Books & Butterflies weer een kerstbundel uit met kortverhalen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze en kan niet wachten om deze verhalen te ontdekken.


De matchmaker – Marijke Vos

De matchmaker

Dit ebook verscheen vorig jaar en ook voor deze had ik toen geen tijd. Ik hoop deze ergens tussendoor te lezen aangezien ik verwacht dat het een redelijk kort verhaal is en ik andere boeken van Marijke Vos ook erg leuk vond!


De kerstbachelorette – Lisanne Stam

De kerstbachelorette

Deze ebook novelle verscheen bij uitgeverij Zomer&Keuning en ik ben erg benieuwd naar het verhaal.


Een warme kerst – Meerdere auteurs

Dit jaar brengt uitgeverij Hamley Books samen met Books & Butterflies weer een boek uit waarvan ze de opbrengsten schenken aan een goed doel. Omdat ik de cover echt enorm cute vond ben ik blij dat ze besloten hebben om een paperback versie te maken. Ik heb dan ook al mijn pre-order geplaatst en kan niet wachten tot het boek in mijn brievenbus belandt.


Een jongen met de naam Kerstmis (trilogie) – Matt Haig

Toen ik op zoek ging naar nieuwe kerstboeken die uitkwamen dit jaar kwam ik terecht bij deze trilogie. Het eerste boek is al eens eerder verschenen maar met de release van de film heeft Uitgeverij Moon besloten om ook de rest te vertalen. Deze staat dan ook erg hoog op mijn TBR deze maand. 


Dit is mijn kerst TBR. Of ik al deze boeken nog gelezen krijg voor het einde van het jaar weet ik niet maar ik hoop in ieder geval dat ik mezelf volledig kan onderdompelen in kerstsferen met deze boeken!

Morgen lees je in TBR Thursday welke boeken Valerie nog aan mijn lijstje toevoegde!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 2 december 2021

    […] deze maand wil ik mij dan ook helemaal onderdompelen in alle kerstboeken ( lees ook zeker even mijn Kerst TBR wat gisteren werd gepost!) Ik hoop dan ook stiekem dat Valerie enkele van de feestelijke boeken […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *