Dash & Lily | Seizoen 1

Toen Netflix aankondigde dat ze het boek Dash & Lily’s book of dares gingen verfilmen was ik enorm enthousiast! Ik heb het boek dan wel niet gelezen maar ik wist wel dat het een boek was dat zich afspeelt in de kerstperiode. Ik keek dan ook enorm uit naar deze serie en toen hij op Netflix verscheen kon ik dan ook niet anders dan hem meteen te bingen.

In Dash & Lily volgen we het verhaal van Dash en Lily. Ze zijn twee tegenpolen van elkaar, Dash is namelijk een persoon wat totaal niets heeft met de feestdagen terwijl Lily daarentegen een enorme fan is van de feestdagen en alles hier rondom. Lily is door een gebeurtenis in het verleden erg verlegen en heeft hierdoor nooit een vriendje gehad. Ze besluit dan ook om deze kerst een “scavenger hunt” op te zetten in de hoop om zo een leuke jongen aan de haak te slaan. Die jongen is Dash, wanneer hij een notitieboek vind met een scavenger hunt wordt hij heel nieuwsgierig naar de persoon achter dit notitieboek. Doormiddel van dit mysterieuze notitieboek ontstaat er een band tussen de twee, maar zal deze band ook stand houden als wordt onthuld wie erachter zit?

Wauw! Dash & Lily was de perfecte dosis kerst die ik momenteel nodig had. Door de korte afleveringen moest ik ook blijven kijken en voordat ik het wist had ik de serie helemaal uitgekeken. Doordat Dash en Lily zo van elkaar verschillen zorgt dit voor een goed evenwicht, het is hierdoor ook niet té zoetsappig maar net zoetsappig genoeg. De serie heeft me ook des te nieuwsgieriger gemaakt naar de boekenreeks (en stiekem hoop ik dat het hierdoor een vertaling naar het Nederlands krijgt maar indien niet ga ik me zeker aan het Engels wagen) Ik vond de cast ook heel goed gekozen, Dash en Lily lijken echt buitenbeentjes wat perfect bij hun rollen past. Iedere aflevering werd ik nieuwsgieriger naar de ontknoping.

Dash & Lily is dan ook een heerlijk tussendoortje om te kijken tijdens de feestdagen! Met maar 10 korte afleveringen van ongeveer 20/30 minuten kijk je de serie in een ruk uit! Ben je nieuwsgierig geworden naar de serie? Kijk de trailer dan hier:

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *