Movie review: Annie Claus Is Coming To Town

Het is alweer dag 7 van BLOGMAS wat gaat de tijd snel! vandaag begin ik weer met een movie review en deze keer van Annie Claus Is Coming To Town. Dus laten we snel beginnen.

mv5bztkyzwq5nwetowmxmc00othiltk2mzqtyzi0ztmxmje2ngrmxkeyxkfqcgdeqxvymtq0mjgzodu-_v1_

Het is weer de fijnste tijd van het jaar, wat natuurlijk betekend dat er weer superveel leuke kerstfilms op de televisie zijn. Mijn mama en ik nemen altijd zoveel mogelijk kerstfilms op zodat we deze daarna heerlijk kunnen bingen. En een van deze films die we hebben verslonden was Annie Claus Is Coming To Town.

In Annie Claus Is Coming To Town volgen we dit keer het verhaal van de dochter van de Kerstman. Wanneer zij op vakantie mag gaan is de plek waar ze naartoe mag gaan L.A. Aan haar de keuze of ze naar L.A. wilt gaan of op de Noordpool wilt blijven. Er is echter wel één klein probleempje. Als ze ervoor kiest om op de Noordpool te blijven moet ze wel al het werk van de Kerstman overnemen. Haar keuze is dus al snel gemaakt en ze vertrekt naar L.A. en hier ontmoet ze wel een hele knappe man…

Zoals zovele kerstfilms is Annie Claus Is Coming To Town een cheesy liefdesverhaal met heerlijke cozy romantiek. Deze film brengt je instant in de kerstsfeer waarbij je heerlijke een kop warme chocomelk wilt drinken onder een dekentje en wilt genieten van dit verhaal. Een leuke touch aan het verhaal is is dat het dit keer eens over de dochter gaat van de Kerstman en niet de Kerstman zelf. Dit vond ik wel eens leuk aangezien er al duizenden films bestaan over de Kerstman maar nog niet zoveel over zijn kinderen. Hoewel dit een typisch verhaal is met een slechterik en het ook wel redelijk voorspelbaar kan zijn heb ik mij er geen moment aan geërgerd aangezien dit de spanning er wel wist in te brengen. Deze film krijgt dan ook een 7/10 van mij!

 

Zo dit was alweer de eerste blogpost van vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag straks terug voor de 2de blogpost van vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *