Vraag van de week: Kersteditie #3

Het is december! Dat betekend dat de feestmaand is begonnen. Aangezien het bijna Kerst is leek het Valerie en ik een leuk idee om vraag van de week in een kerstjasje te stoppen. Vandaag de derde:

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021?

Dit jaar wil ik minstens 100 boeken lezen.

Ik las al heel wat boeken dit jaar (ondanks werk + school) Dit jaar ga ik me volledig focussen op mijn schoolwerk en tussendoor hoop ik 100 boeken te lezen. Hierin tel ik wel alles mee (graphic novels, prentenboeken,…) Hopelijk lukt het me!

Dit jaar slagen voor mijn eerste jaar Marketing Sales.

In september dit jaar ben ik begonnen met mijn opleiding en tot nu toe ben ik enorm positief ingesteld. Ik behaal goede punten en hoop dit dan ook in het nieuwe jaar verder te zetten. Hopelijk gaan de examens ook goed (aangezien ik hier niet zo goed in ben)

Mijn best blijven doen voor de blog.

Dit jaar was ik goed op weg en heb ik (vaak) een planning weten aan te houden. Ook deed ik BLOGMAS weer – iets wat veel tijd vergt maar waar ik ook wel veel voldoening uit haal. Ik hoop dit succes dan ook in het nieuwe jaar verder te zetten. Ik wil echt een schema proberen vol te houden en consistenter te zijn.

Meer bewegen.

Nu ik vaker thuis zit merk ik toch wel dat ik niet veel beweging krijg door de dag. Ik hoop dan ook hier in het nieuwe jaar verandering in te brengen. Ik wil wat vaker gaan wandelen en misschien wat dance work-outs doen tussendoor.

Gezond blijven.

Ik hou me goed aan de huidige maatregelen en ik hoop dan ook dat ik in het nieuwe jaar gezond mag blijven! Want onze gezondheid is het allerbelangrijkste!

Dit zijn mijn goede voornemens voor in 2021. Heb jij goede voornemens? Zo ja, welke?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *