Vraag van de week #11

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag elf:

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een booktube kanaal te starten?

Our Never Ending Story is eigenlijk ontstaan, net zoals zoveel andere projecten, uit onze liefde voor boeken. Sommige concepten verdienden volgens ons absoluut een plekje op het internet en de nodige aandacht, maar zijn moeilijk te vatten in enkel tekst. Daarnaast zagen we op andere booktube kanalen leuke challenges die we graag zelfs eens zouden aangaan en van het één kwam het ander. We hebben er uiteindelijk niet erg lang over nagedacht om te starten met ons eigen kanaal.

We verdelen het werk meestal eerlijk over ons beiden. Op die manier blijft het aantal uren dat je erin moet investeren beperkt en beleven we er ook oprecht veel plezier aan! Dit is een enorm voordeel aan werken met twee. We hebben enkele topics die maandelijks terugkomen, zoals TBR Thursday, en die we proberen af te wisselen met challenges en andere filmpjes. Neem dus zeker eens een kijkje als je meer wil weten! Our Never Ending Story

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *