Vraag van de week #9

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag negen:

Hoe zijn jullie op jullie blognaam gekomen? Heeft dit een speciale betekenis?

Deze vraag had ik zelf verzonnen. Vooral omdat ik denk dat niet veel mensen weten hoe ik op deze naam ben gekomen. Toen ik in november 2013 begon met mijn blog ging dit nog niet over lezen maar vooral over beauty en lifestyle. Daarom heette mijn blog eerst ook niet Leesmeemetmij. Ik heb verschillende blognamen versleten voordat ik uiteindelijk op Leesmeemetmij kwam en deze het ook echt is gebleven. In 2015/2016 deed ik namelijk iedere maand een soort van read-a-long met mijn volgers (veel waren het toen niet en ik deed het vaak vooral zelf) deze read-a-long noemde ik Leesmeemetmij en toen ik in 2016 van Blogger naar WordPress ging besloot ik dat dit mijn blognaam zou worden. Het is ook echt iets geworden van mezelf en heeft dus wel degelijk een betekenis. Na jaren prutsen om op een leuke naam te komen bleek het uiteindelijk zeer simpel te zijn. Ik heb wel geleerd dat een goede blognaam (en eentje die je wilt houden) echt wel beter werkt dan steeds te switchen tussen verschillende namen. Als mensen Leesmeemetmij ergens zien staan zullen ze ook meteen denken aan mijn blog aangezien ik het al 4 jaar gebruik en ik zo contact heb gemaakt met veel mensen.

Een tip als je begint als blogger is dus zeker echt eerst nadenken over een leuke naam waarvan je vind dat je die voor ‘altijd’ zou willen gebruiken.

Dit is dus het korte verhaal van hoe ik op deze blognaam ben gekomen. Ik ben nog steeds enorm blij dat ik voor deze naam heb gekozen aangezien ik er zeer trots op ben! Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *