Vraag van de week #2

De tweede Vraag van de week! Ons nieuwe wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag dus de tweede vraag:

Wat betekent het voor jullie om een blogger te zijn?

Blogger zijn betekent voor mij om bij een groepje te horen van allemaal mensen met dezelfde hobby. Ik ben namelijk in 2013 zeer impulsief begonnen met mijn blog (zoals jullie konden lezen in de eerste Vraag van de week) Toen ik in 2013 begon hoorde ik nog niet echt bij de community vond ik en dat is in de laatste jaren toch wel wat veranderd. Ik heb doorheen de jaren namelijk een paar mensen leren kennen die hierdoor mijn vrienden zijn geworden waar ik ook bij terecht kan (op persoonlijk en blogvlak). Dit maakt het bloggen toch wat leuker aangezien ik het daardoor niet meer enkel voor mezelf doe maar voor mijn volgers en vrienden en ik hierdoor interactie krijg met andere mensen aangezien het in mijn beginjaren vooral zeer eenzaam kon zijn.

Blogger zijn betekent voor mij ook een stukje creatieve uitlaat aangezien ik veel creatieve ideeën krijg die ik anders niet zou hebben om zo toch een hele maand te vullen. Ik ben al van kleins af aan zeer creatief ingesteld (ik tekende en knutselde het liefst iedere dag) en dit is mijn uitlaatklep aangezien ik niet meer het knutseltype ben en ik zo toch ideeën kan waarmaken en dat gemengd met mijn hobby is alleen maar een pluspunt.

En dit is wat blogger zijn voor mij betekent.

Hopelijk vonden jullie dit interessant en weten jullie nu wat meer over wat blogger zijn voor mij betekent. Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *