Vraag van de week #22

Het is Woensdag! Wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Vraag van de week. Ons wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag hebben we vraag twee├źntwintig:

Wat zijn jullie sterkste gelijkenissen? En verschillen?

Dit is een erg leuke vraag aangezien veel mensen die ons kennen weten dat Valerie en ik veel op elkaar lijken maar toch verschillen we in andere opzichten ook van elkaar ­čśë

Zoals Valerie en ik vaak tegen elkaar zeggen hebben we “hetzelfde brein” we zeggen heel vaak hetzelfde op hetzelfde moment. Onze gedachtegang zit op 1 lijn en dat merken we heel vaak.

We lezen vaak ook wel dezelfde boeken (als het binnen onze genres past) maar verschillen hier ook wel in. Valerie kan literatuur namelijk goed hebben en ik heb totaal geen voeling met dit genre, hetzelfde bij volwassen thrillers vaak. Maar bij YA en feelgood romans zitten we vaak toch op dezelfde golflengte en kunnen we dit beide wel waarderen.

Valerie is ook een zeer gedreven en gestructureerd persoon, zowel op lees-, blog- en academisch vlak. Als zij een to-do lijstje maakt zal ze zich er ook echt aan weten te houden. Ik heb dit vaak wat minder (vooral op lees- en blog vlak) aangezien ik een enorme uitsteller ben en dit dus vaak naar de achtergrond dreigt te verdwijnen, op academisch vlak ben ik er dan weer wel wat beter in geworden dan 2 jaar geleden en hou ik me zo goed mogelijk aan mijn planning.

Zoals je dus kunt zien hebben Valerie en ik heel wat gelijkenissen (wie ons kent kan dit beamen aangezien het soms lijkt alsof we een tweeling zijn) maar hebben we ook wel de nodige verschillen. Waar Valerie enorm georganiseerd is ben ik daarentegen een enorme chaoot.

Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *