Vraag van de week: Kersteditie #2

Het is december! Dat betekend dat de feestmaand is begonnen. Aangezien het bijna Kerst is leek het Valerie en ik een leuk idee om vraag van de week in een kerstjasje te stoppen. Vandaag de tweede:

Wat staat er op je Christmas wishlist?

Ik heb in het algemeen een grote wishlist, maar ik koop ook wel vaak dingen voor mezelf. Toch heb ik dit jaar een lijstje weten samen te stellen voor mijn ouders en zus zodat ze toch wat ideeën hadden.

Sara deel 27 – 36

Sara mijn dagboek 27 - Een liefdevolle verrassing

Dit had ik vorig jaar ook op mijn lijstje op request van mijn mama zelf, ik spaar namelijk sinds vorig jaar deze serie en ben dus al een heel eind weg maar er blijven steeds meer en meer delen bij komen dus zet ik ze ieder jaar op mijn kerstlijstje.

Merel – Jan Ruysbergh & Caro 2 – Elke Van Huffel

Caro 2 -   Like Me

Dat ik een enorme fan ben van de #Likeme serie is geen geheim ondertussen. Afgelopen jaar kwamen er 2 nieuwe delen uit in deze reeks en deze zette ik dan ook op mijn wishlist.

#Likeme seizoen 2 DVD-box

#likeme - Seizoen 2

Over #likeme gesproken, ik heb ook seizoen 2 op mijn wishlist gezet aangezien ik de box van het eerste seizoen ook heb en ik de serie zo steeds opnieuw kan bekijken.

Nintendo Switch cadeaukaart

Nintendo eShop Cards | Nintendo 3DS | Nintendo

Ik kocht in 2020 een Nintendo Switch Lite en tot de dag van vandaag vind ik het nog steeds een van de beste aankopen dit jaar, zeker in de lockdown is het aardig van pas gekomen tegen de verveling. Een tegoedkaart komt dan ook altijd van pas om een spelletje in de online shop aan te schaffen.

Bruisballen & badspullen

Een echte musthave voor de koude dagen: Galaxy badbruisballen - Girlscene

Ik hou ervan om heerlijk te ontspannen in bad, ik hou er ook van om dit op te leuken met bruisballen of leuke producten om in bad te gebruiken. Sinds de action is begonnen met bruisballen ben ik er helemaal verslaafd aan, dit is dan ook altijd een leuk cadeautje!

Spotify cadeaukaart

Spotify Gift Card €10 - Direct geleverd, zonder extra kosten

Ik ben een enorme muziekliefhebber, iedere dag heb ik Spotify wel op staan. Een tijdje terug had ik een premium abonnement maar toen mijn pre-paid kaart uit het assortiment werd gehaald kon ik dus niet meer automatisch betalen en besloot ik om te stoppen met Spotify premium. Maar toch is het enorm handig omdat je zo je playlists kunt downloaden en on-the-go kunt beluisteren. Een cadeaukaart vind ik dan ook altijd een leuk cadeautje.

Dit is mijn lijstje, ik verwacht ook helemaal niet om al deze dingen van mijn lijstje te krijgen maar het geeft mijn ouders en zus wat inspiratie.

Wat staat op jou christmas wishlist?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *