Mijn Summer TBR van 2021

Vandaag is officieel mijn eerste vakantie dag. Wat heb ik uitgekeken naar even 2,5 maand heerlijk niks anders doen dan te lezen en me focussen op mijn blog. Om te vieren dat de vakantie nu officieel is begonnen deel ik vandaag mijn Summer TBR met jullie. Ik heb een hele lijst opgesteld met boeken die ik graag zou willen lezen deze zomer. De lijst is echter wel enorm lang – of ik ze dus allemaal zal lezen betwijfel ik maar eind deze zomer zal ik deze lijst nog eens overlopen om te kijken wat ik daadwerkelijk heb weten te lezen. 

Zomer trilogie – Jenny Han

FC Luvius reeks – Stefanie Van Mol

Cinder & Ella: lang en gelukkig? – Kelly Oram

Cinder & Ella 2 -   Lang en gelukkig?

Hotel op de rots – Mel Hartman

Hotel op de Rots

De volksjury – Silke Vandenbroeck & Laura Scheerlinck

De Volksjury

Ivana – Sébas Diekstra

Ivana

Sterren reeks – Sylvia Van Driessche

Lief meisje kwaad bloed – Holly Jackson

Lief meisje, kwaad bloed

De Academie – Astrid Boonstoppel

De Academie

Je hebt één nieuwe volger – Chinouk Thijssen

Je hebt één nieuwe volger

De erfenis – Jennifer Lynn Barnes

Het Hawthorne-mysterie 1 -   De erfenis

Onder de radar – Marcel van de Ven

Onder de radar

Ademloos – Jennifer Niven

Waar het licht is – Jennifer Niven

Waar het licht is

Het zusje van – Carlie van Tongeren

Blossom Books Shorties 1 -   Het zusje van

Val voor jou – Tijan

Fallen Crest 1 -   Val voor jou

Eerlijk duurt het langst – Karen M. McManus

Vergif – Jennifer Donnely

Vergif

Nu in de bioscoop! – Cory McCarthy

Nu in de bioscoop!

Marlies – Ria Maes

Marlies 1 -   De filmster en de journaliste

Knus – Catana Chetwynd

Knus

Dansen voor beginners – Nicola Yoon

Dansen voor beginners

Dreaming of the boy next door –  Kristina Forest

De huisgenoten reeks – Emma Zomer

De falling in love montage – Ciara Smyth

De falling in love montage

Flessenpost – Chantal Claassen 

Flessenpost

Het familiehotel van Sapphire bay – Holly Martin

Hoe langer ik naar mijn boekenkast kijk hoe meer boeken eruit springen. Maar ik denk dat ik de lijst hierbij moet laten anders ben ik nog uren bezig met boeken toevoegen aan deze lijst (en hij is nu al heel lang) Of ik al deze boeken heb gelezen deze zomer kom je ergens in september te weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *