Ik ga op reis en ik neem mee…

Als jullie dit lezen dan zit ik momenteel (voor de eerste keer) in het vliegtuig richting mijn vakantiebestemming Gran Canaria. Samen met Valerie heb ik een heerlijk weekje geboekt in een all-in hotel. Hoe ik het meeste van mijn tijd ga weten te spenderen? Al lezend natuurlijk! Omdat ik deze zomer van plan ben om eindelijk eens niet in een leesslump te geraken heb ik heel wat leuke boekjes uit mijn kast getrokken. Een deel hiervan neem ik natuurlijk mee op reis. Welke boeken dit zijn laat ik je hieronder zien. 


Foodtruck fiësta – Saskia M.N. Oudshoorn

Dit boek heb ik speciaal bewaard voor deze trip. Ik heb deze al sinds hij is verschenen hoog op mijn TBR stapeltje liggen maar omdat me dit zo’n heerlijke zomerse feelgood lijkt besloot ik hem te bewaren tot deze vakantie.
Dieptepunt – Saskia M.N. Oudshoorn

Dieptepunt

Dit is Saskia M.N. Oudshoorn haar nieuwste (papieren) boek. Ik had deze dan ook gepre-ordered om mee te nemen op reis.

Museumnacht – Chinouk Thijssen

Afgelopen zaterdag zag ik Chinouk weer op het Clavis book cafe wat in Herkenrode plaatsvond. Tijdens een workshop vertelde ze waar haar nieuwste boek over ging waardoor ik instant getriggerd werd om het boek mee op vakantie te nemen. Dus deze heb ik snel in mijn koffer gelegd.
Je hebt één nieuwe volger – Chinouk Thijssen

Je hebt één nieuwe volger

Ook dit boek eindigde al snel in mijn koffer aangezien deze thriller zich afspeelt op vakantie leek me dit het perfecte boek om mee te nemen.
Blackout – Meerdere auteurs

Dit is een korte verhalen collectie wat helemaal in het thema zomer staat. Het gaat namelijk over een hittegolf gevolgd door een blackout en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar hoe deze auteurs dit in hun eigen verhaal weten te verwerken.
De liefdeshypothese – Ali Hazelwood

De liefdeshypothese

Toen dit boek verscheen was ik zooo nieuwsgierig naar het verhaal. Ik besloot dan ook om deze samen met Valerie mee te nemen op reis om deze te buddyreaden.
Heartstopper 3 – Alice Oseman

Deze las ik stiekem gisteren al uit maar sssttt. Technisch gezien stond deze dus op mijn vakantie TBR.
Heartstopper 4 – Alice Oseman

Deze heb ik nog niet gelezen maar zit mee in de rugzak om meteen al in het vliegtuig (we hebben namelijk een vliegreis van 5 uur voor de boeg) te kunnen lezen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om deze te lezen.
Bovenste besties: samen sterk – Meerdere auteurs

Bovenste besties 1 -   Samen sterk

Dit is ook een graphic novel wat zich op een zomerkamp afspeelt, hierdoor leek het me perfecte vakantieliteratuur 😉

Dit is alvast wat er allemaal in mijn koffer zit. Maar omdat ik nu eenmaal een moodreader ben heb ik voor de zekerheid ook nog mijn e-reader mee voor moest ik daar dan iets op willen lezen.

Gaan jullie dit jaar op vakantie?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *