TBR Thursday – augustus 2022

TBR Thursday is terug van weggeweest! Ik heb al een tijdje niet meer een TBR Thursday voor jullie getypt (wel iedere maand gekozen met Valerie – maar helaas nooit gepost) Maar eindelijk ben ik weer terug met een nieuwe book battle voor jullie. Ik ga bij deze ook geen wrap-up geven van de vorige maand aangezien jullie ook niet hebben kunnen lezen welke Valerie had gekozen.

In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren.

Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!

2020:

  • Regel nummer één voor studentes: raak nooit je vriendinnen kwijt tijdens een huisfeest… zeker niet als je dronken bent. (Op slag verliefd – Meghan Quinn)
  • De eerste seconden voelen altijd als doodgaan. (Tiny Pretty things – Dhonielle Clayton & Sona Charaipotra)


2021:

  • Ik sprintte de trap op van station Venezia Sante Lucia, met nog een paar minuten te gaan voordat onze trein zonder ons zou vertrekken, en moest me rot rennen om Si, die een paar meter voorsprong had en nu de glazen deuren van de ingang door beende, bij te kunnen houden. (Liefs uit Parijs – Lorraine Brown)
  • Ik heb nog nooit het nut ingezien van verkleedfeesten. (Boyfriend material – Alexis Hall)


2022:

  • Het ondenkbare is gebeurd. (Een zomer vol verrassingen – Tessa Bailey)
  • Er staat een klein houten kruis in de grond aan de kant van de weg met zijn sterfdag erop geschreven. (Reminders of him – Colleen Hoover)

Valerie koos de volgende boeken:

Tiny Pretty things – Dhonielle Clayton & Sona Charaipotra

Spitzen-serie 1 -   Tiny Pretty Things

Boyfriend material – Alexis Hall

Boyfriend material

Reminders of him – Colleen Hoover

Reminders of him

Ik hoop dat augustus een goede leesmaand wordt dit jaar, tot nu toe zit ik iedere zomer wel in een leesslump en dat is gelukkig dit jaar nog niet gebeurd dus laat ons hopen dat ik deze zomer eindelijk de leesslump blijf ontwijken.

Welk boek staat op jouw TBR deze maand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *