TBR Thursday – november 2020

Oktober was de eerste volledige maand dat ik verder studeerde, er moesten al heel wat taken worden ingeleverd deze maand. Of ik dus aan mijn TBR boeken van oktober ben geraakt? En heeft Valerie goede lootjes getrokken voor aankomende maand? Dat zal je hieronder weten te lezen.

Voordat ik laat zien welke 3 boeken Valerie uit mijn potje trok overloop ik natuurlijk eerst met jullie of ik al mijn TBR Thursday boeken van vorige maand heb gelezen.

De 3 titels die Valerie in september voor mij had gekozen waren:

De verleiding – Stine Jensen

De verleiding

Adem 1: Tsunami – Nico De Braeckeleer

ADEM 1 - Tsunami - Baeckens Books

Dit boek gaat WEL over Mevrouw Moes en haar kakkerlakken – Marieke Van Hooff

Dit boek gaat wel over mevrouw Moes en haar kakkerlakken

Mijn pronostiek was dat ik 2/3 boeken zou kunnen lezen. Maar ik zei meteen erbij dat ik niet wist of ik het druk ging krijgen deze maand aangezien ik niet kon voorspellen of ik veel schoolwerk ging hebben. Mijn pronostiek was niet goed aangezien ik geen enkel van deze boeken heb weten uit te lezen. Wel ben ik begonnen in De verleiding maar deze las ik jammer genoeg niet uit.

Maar nu verder met deze maand:

De boeken die Valerie uit mijn Challenge Accepted potje trok deze maand waren:

Sterrennachten – Sylvia Van Driessche

Sterrennachten

Onderstroom – Tine Bergen

Het college 2 - Onderstroom

Stormwachter – Catherine Doyle

Stormwachter 1 - De kaarsenmaker van Arranmore

November is de eerste maand waarin ik volledig thuis les zal moeten volgen. Of het me hierdoor lukt om deze boeken te lezen weet ik dus niet. Maar eigenlijk moet ik er echt eens werk van maken aangezien ze al lang op mijn TBR liggen en ik ze heel graag wil lezen.

Of ik mijn TBR Thursday boeken uit krijg gelezen? Dat ontdek je volgende maand in TBR Thursday! Veel leesplezier deze maand!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *