Favorite book of the month – oktober 2020

Er is alweer een maand voorbij en dus is het weer tijd om mijn favoriete boek van de afgelopen maand te delen met jullie. Ik las heel wat boeken met een hoge raiting. Maar natuurlijk kan er maar eentje als favoriet eindigen. Welk boek dit is? Dat lees je hier onder!

Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

Zwijg geschreven door Mel Wallis De Vries

Zwijg

Mel Wallis De Vries weet me met ieder boek weer omver te blazen. Ik kon dan ook niet anders dan deze als mijn favoriet bekronen deze maand.

Wil je de volledige recensie lezen? Klik dan opĀ DIT LINKJE

 

Welk boek heeft jullie deze maand omver weten te blazen?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *