Weekly reading blog #13

Zoals ik eerder deze week al bekend maakte op Instagram probeer ik deze maand De Dromenplanner van Paper Life uit. Dit om mij te helpen focussen en om mij te helpen om een goed dagritme te vinden. Zeker aangezien ik sowieso tot eind dit jaar thuis les ga moeten volgen en ik dus ga moeten inzetten op een goed dagritme om dit te doen slagen.
Dit is de eerste week dat ik de planner in gebruik nam en natuurlijk nam ik jullie mee tijdens deze test.
Waar staan de emoji’s voor?
In deze post gebruik ik een aantal emoji’s dit is hoe ik het ook in de papieren versie doe dus leek het me handig om dit visueel te maken in deze post.
✔️ = Deze taak heb ik volbracht
❌ = Deze taak heb ik geschrapt/ niet gedaan op die dag
⏩ = Deze taak heb ik verplaatst naar een andere datum

Focus van de week:

Weekdoel:
2 hoofdstukken samenvatten voor school ❌
1 boek uitlezen ✔️
Dagritme opbouwen
Uitdaging:
Focussen op belangrijke dingen
Niet vergeten:
Bibliotheek ronde ✔️

Maandag 2 november:

To-do:
TBR samenstellen voor november (dit is een achter de schermen TBR zodat ik ongeveer weet wat ik wil lezen deze maand) ✔️
Cadeautjes inpakken (afgelopen zaterdag ging ik – voor de drukte – nog even snel kerstinkopen doen aangezien ik alles graag in huis wou hebben gehaald. Deze cadeautjes moesten natuurlijk ook worden ingepakt) ✔️
3 vragen opdracht voor school (ik moest een opdracht maken en dit hield in dat ik 3 vragen moest bedenken voor de CEO van een bedrijf die een gastcollege komt geven) ⏩
Kamer opruimen (bij een goed dagritme hoort een opgeruimde kamer, ik hou ervan als alles even netjes is. Dit zorgt er ook voor dat het in mijn hoofd wat rustiger is) ✔️
Bloggen (Ik moest de artikelen voor komende week schrijven + inplannen) ⏩
Recensie-exemplaren lijst aanvullen (ik vond een oud lijstje wat ik graag wou aanvullen) ⏩
Goed voor mijzelf:
(Dit vind ik trouwens een hele goede feature in de dromenplanner dat er dagelijks iets is om me-time te stimuleren. Zeker in deze tijden hebben we elke dag wel even een me-moment nodig.)
Overcooked spelen met Valerie  ❌
Lezen ✔️
Boer zoekt vrouw kijken samen met mijn ouders. ✔️
Blij geworden van:
(Dit is een goede feature om dagelijks stil te staan bij de kleine dingen waar je gelukkig van bent geworden, ook zeker in deze tijden heel belangrijk aangezien we vaak negatieve gedachten hebben over een dag en dit zo dus stimuleert om ook het positieve te zien.)
Een middagdutje onder het licht van mijn mini-kerstboom. ?
Wat heb ik gelezen?
(Deze feature voeg ik er eventjes hier online aan toe aangezien ik natuurlijk ook een boekenblogger blijf en ik het wel leuk vind om bij te houden hoeveel ik lees)
Ik had een enorme offday. Ik was tegen de middag ondanks dat ik niet zoveel gedaan had alweer stik kapot, ik luisterde dan ook naar een verhaal van Tijd voor jezelf geschreven door Kathryn Nicolai en las hier dus 14 pagina’s van.

Dinsdag 3 november:

To-do:
Bibliotheek ronde (Ik moest langs 3 verschillende bibliotheken aangezien de vervaldatum van de boeken bijna ging verstrijken en ik deze dus dringend binnen moest brengen) ✔️
Recensie-exemplaren lijst aanvullen ✔️
Goed voor mijzelf:
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Een heerlijk warm bad ✔️
Blij geworden van:
Een mooie regenboog toen ik achter mijn bureau zat. ?
De herfstblaadjes tijdens mijn rit naar de bibliotheek. ?
Wat heb ik gelezen?
Tijdens mijn bad ging ik verder in Onvindbaar geschreven door Kathy Tailor. Ik las 19 pagina’s
Dinsdag was dus een zeer productieve dag.

Woensdag 4 november:

To-do:
Bloggen ✔️
December vooruit plannen ⏩
Videopitch opdracht uitschrijven voor school ⏩
3 vragen opdracht voor school ⏩
Goed voor mijzelf:
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Blij geworden van:
Wat heb ik gelezen?
Op woensdag las ik jammer genoeg niets. ❌

Donderdag 5 november:

To-do:
Videopitch opdracht uitschrijven voor school ✔️
3 vragen opdracht voor school ✔️
Mail opstellen naar stageplek ⏩
Goed voor mijzelf:
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Een heerlijk warm bad ✔️
Lezen ✔️
Blij geworden van:
Onverwachtse post van Leon (mijn metekindje maar eigenlijk van mijn zus ? ) ?
Heerlijk buiten kunnen lezen in het herfst zonnetje. (TIP: dit moet ik vaker doen bij zonnige dagen aangezien het me enorm veel deugd deed) ☀️
Wat heb ik gelezen?
Ik had een enorm productief leesdagje. Ik las namelijk Onvindbaar geschreven door Kathy Tailor uit en ging verder in Ravenburcht geschreven door Ina De Man. Mijn totaal aantal gelezen pagina’s op donderdag was 133 pagina’s

Vrijdag 6 november:

To-do:
Hoofdstuk marketing samenvatten (dia 25 – 39) Hier ben ik uiteindelijk aan begonnen maar dit heb ik geschrapt tot volgende week, dan ga ik dagelijks een uur inplannen om samen te vatten. ⏩
Goed voor mijzelf:
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Lezen ✔️
De finale van The Masked Singer  ✔️
Blij geworden van:
De finale van The Masked Singer + worstenbroodjes = Perfecte combo ?
Heerlijk buiten kunnen lezen in het herfst zonnetje ☀️
Wat heb ik gelezen?
Ik heb me op vrijdag vooral gefocust om het lezen. Aangezien ik niet echt in een productieve bui was leek dit me de beste optie om zo toch iets te doen. Ik las Ravenburcht geschreven door Ina De Man uit, las een paar korte verhaaltjes uit Tijd voor jezelf geschreven door Kathryn Nicolai, begon in Het dorpje Happiness geschreven door Holly Martin en las uiteindelijk ook nog Bram en het droomengeltje geschreven door Lucinda Riley en Harry Whittaker. Dit bracht mijn totaal aantal gelezen pagina’s op vrijdag op 244 pagina’s. Een zeer productieve leesdag dus!

Zaterdag 7 november:

To-do:
Recensies typen ⏩
Goed voor mijzelf:
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Lezen ✔️
Movie night met mama  ✔️ (Dit wil ik vanaf nu iedere zaterdag doen aangezien ik dit heel leuk vind!)
Blij geworden van:
Christmas movie night met mama ??
Wat heb ik gelezen?
Ik begon tijdens mijn ontbijt/lunch (brunch dus ? ) in Kerst met Evie geschreven door Nicola May omdat ik in een enorme kerstbui was en dit een heel kort verhaal is + er een audioboek beschikbaar van was. Het perfecte leesvoer tijdens mijn brunch dus! Nadien ging ik ook verder in Het dorpje Happiness geschreven door Holly Martin. Ik las uiteindelijk 83 pagina’s op zaterdag.

Zondag 8 november:

To-do:
Notities ERP overtypen ⏩ Dit doe ik morgen wel aangezien ik dan sowieso productief wil zijn voor school!
15:00 – 15:40 Leesmoment ✔️
15:40 – 16:20 Boekenbabbel ✔️
Recensies typen ⏩
Dagschema proberen op te stellen ⏩ Ook dit doe ik liever morgen!
Instagram foto’s inplannen (ik had namelijk een aantal foto’s klaar) ✔️
Instagram foto’s maken ⏩ (Hier was het helaas iets te slecht weer voor aangezien ik met natuurlijk daglicht werk)
Goed voor mijzelf:
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Lezen ✔️
Movie night  ✔️ (Mama en ik waren namelijk gisteren begonnen aan The Christmas Prince reeks op Netflix en moesten deel 3 nog kijken)
Een heerlijk warm bad ✔️
Blij geworden van:
Een superleuk leesmoment gehad met enkele bookstagrammers (georganiseerd door Lauranne – @Lauranneleest& Eva – @Thebookwench ) ? Zeker voor herhaling vatbaar!
Wat heb ik gelezen?
Tijdens het online leesmoment las ik 77 pagina’s van Het dorpje Happiness geschreven door Holly Martin en toen ik in bad ging begon ik in Yes baby geschreven door Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen. In bed begon ik ook nog in Dash and Lily’s book of dares geschreven door Rachel Cohn & David Levithan aangezien ik dit boek graag wil lezen voordat de serie op Netflix verschijnt. Mijn totaal aantal gelezen pagina’s kwam op 108 pagina’s op zondag!

Wrap-up van de week:

Onvindbaar – Kathy Tailor 301 p (4 sterren)
Onvindbaar
Ravenburcht – Ina De Man 267 p (4 sterren)
Ravenburcht
Bram en het droomengeltje – Lucinda Riley & Harry Whittaker 58 p (4 sterren)
Bram en het droomengeltje
Dit was mijn eerste week waarin ik De Dromenplanner heb getest. Hopelijk vonden jullie dit formaat van reading/lifestyle blog leuk om te lezen. Wat hebben jullie deze week allemaal gelezen?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 19 december 2020

    […] even niet te veel te focussen op school. Wil je lezen hoe de eerste week ging? Dan kan je dat in DEZE POST lezen. Week 2: 9 november – 15 november Tijdens de tweede week had ik eindelijk een planning […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *