Ik nam mijn Instagram volgers mee achter de schermen en dit is wat er gebeurde…

Een paar weken geleden vroeg ik mijn Instagram volgers of ze het een leuk idee vonden als ik ze een weekje mee achter de schermen zou nemen. Bijna iedereen reageerde positief en ik besloot dan ook om mijn volgers in mijn stories een weekje mee te nemen achter de schermen zodat jullie wat meer inkijk krijgen in mijn persoonlijk leven. Dit is wat er gebeurde…

 

Maandag:

Ik werk sinds kort in een brasserie en hierdoor heb ik opvallend vreemde uren en had ik op maandag een vrije dag. Ik besloot dan ook dat dit het perfecte moment was om wat vooruit te bloggen (aangezien dit ook moet gebeuren natuurlijk) Dit was mijn to-do lijstje:

 

Ik werk met een wekelijkse planning waarin ik mijn werk uren inkleur zodat dit mooi overzichtelijk blijft en ik hierdoor perfect mijn vrije tijd kan inplannen. Mijn week zag er dan ook zo uit:

Deze planning komt trouwens van bij de Flying Tiger voor de geïnteresseerden.

Ik blogde wat vooruit wat me een goed gevoel gaf aangezien ik vijf dagen moest werken en hierdoor wel wat vrije tijd had in de avonduren maar ik dan vooral graag tv kijk. Tussendoor keek ik ook nog de helft van The lion, the witch and the wardrobe aangezien ik heel erg veel zin had om Narnia te kijken – dit postte ik niet op Instagram. Maar midden in de film besloot ik dan toch dat het weer tijd was om verder te bloggen en dat heb ik dan ook gedaan.

Ik besloot ook dat het misschien een leuk idee was om vragen te beantwoorden dus postte ik dit:

Daarna was het tijd om te eten dus nam ik een pauze van het bloggen.

Op het menu stond rookworst met aardappelpuree – een van mijn favoriete winterse gerechten dus ik was zeer blij toen ik naar beneden liep voor te gaan eten.

Na het eten was het tijd voor ontspanning met een goed boek in een heerlijk warm badje ik las De torenclub en het geheim van de grafheuvel (de recensie kan je HIER lezen)

Hierna beantwoorde ik een vraag die was binnengekomen via de vragensticker namelijk:

‘S avonds zag mijn planning er als volgt uit:

Na Home and away was het dan ook tijd om te bloggen – ik besloot om een recensie te typen van De gouden eenhoorn (die kan je HIER lezen)

Toen begon Beat VTM en besloot ik om mij heerlijk op de zetel te nestelen en een uurtje tv te kijken.

Na Beat VTM besloot ik nog wat verder te bloggen.

Daarna was het tijd om te gaan slapen. Dit was wat ik van mijn to-do lijstje gedaan heb gekregen op maandag:

Dinsdag:

Dinsdag was het wel een werkdagje maar pas laat – dit zorgde er dus voor dat ik weer wat tijd had om te bloggen.

Maar natuurlijk moest ik eerst ontbijten voor ik erin kon vliegen.

Na mijn ontbijtje besloot ik ook om nog eventjes te lezen in De torenclub.

Dit was mijn to-do lijst voor dinsdag:

Ik vulde ook even mijn booktracker aan – heerlijk om dit fysiek te zien.

Daarna was het echt tijd om erin te vliegen dus schreef ik de recensie van Jane Doe doolhof der dimensies (Deze recensie staat ook al online en kan je HIER lezen)

Ook typte ik meteen de recensie van De torenclub en het geheim van de grafheuvel.

Toen was het tijd om op te ruimen en me klaar te maken:

 

Na wat te hebben gegeten was het tijd om naar mijn werk te vertrekken.

 

Ik was gelukkig wat vroeger klaar met werken dus kon ik lekker vroeg naar huis.

Toen ik thuis kwam had ik al alles klaar gelegd voor de volgende dag en kroop ik mijn bedje in met boekjes.

Woensdag:

Woensdag werd ik wakker voor mijn wekker wat me dus nog even een paar minuten leestijd gaf voor ik opstond.

Ik heb mij aangekleed en daarna was het tijd voor ontbijt en nog wat te lezen.

Op half 9 was het dan echt tijd om te vertrekken naar het werk ik had gelukkig wel een shift die vroeg gedaan was zodat ik ’s avonds nog tv kon kijken.

Om 14 uur mocht ik pauzeren en dat deed ik met penne kip en een goed boek.

Na mijn shift kroop ik nog even lekker het bad in met een boek voordat ik op de bank zou ploffen om tv-series te kijken.

 

En voordat ik het wist was de avond voorbij gevlogen en kroop ik mijn bed in.

Donderdag:

Donderdag was een hectische ochtend en postte ik mijn eerste update pas toen ik op de bus zat. Op dagen waar mama mij niet kan brengen naar het werk heb ik een busrit van ongeveer een uurtje waar ik heerlijk wat kan lezen – op deze ochtend las ik Royals van Rachel Hawkins.

Toen kwam er even geen update – mijn zus en mama kwamen mij bezoeken op het werk toen mijn shift erop zat en hebben we nog even heerlijk samen geluncht, daarna gingen we nog even binnen bij een paar winkels. Toen ik thuis kwam sprong ik in mijn auto aangezien ik met mijn nichtje had afgesproken om samen te winkelen. Ik kocht een aantal dingen die ik nadien liet zien in deze instagram haul.

 

 

Vrijdag:

Vrijdag stond ik ook vroeg op aangezien ik weer de bus naar het werk moest nemen maar dit gaf me de perfecte gelegenheid om nog wat te lezen in Royals.

Zaterdag:

Op vrijdag postte ik niets meer aangezien ik een lange dag had op het werk en ik meteen mijn bed in kroop toen ik thuis kwam.

Op zaterdag stond Valerie voor de deur aangezien we moesten filmen voor Our never ending story – hier postte ik geen update van. Daarna was het alweer tijd om te vertrekken naar het werk.

Zondag:

Zondag was mijn vrije dag en ging ik even langs bij mijn zus – mijn zus is namelijk zwanger en ik word meter en hierdoor vind ik het wel leuk om op vrije dagen langs te gaan om lekker bij te kletsen. Ik postte die dag geen update op Instagram aangezien ik in het moment geen tijd had voor Instagram.

Dit experiment leerde me maar weer eens dat ik er in het begin van de week kei hard voor ga maar naar maten dat ik het wat drukker krijg ik gewoon geen tijd heb of maak om iets op Instagram te posten. Hopelijk vonden jullie het toch leuk om een weekje mee te volgen achter de schermen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *