Weekly reading blog #21

Vandaag weer een reading blog, deze keer eens niet van een volledige week maar van een weekend. Ik ging namelijk vlak voor de start van het academiejaar nog een weekendje weg met mijn familie en wou dit graag in een blogje gieten.

Vrijdag (17 september 2021)

Ik had de donderdag nog tot laat gewerkt waardoor ik op vrijdag eigenlijk wou uitslapen. Om de een of andere reden werd ik toch al vroeg wakker (6 uur vroeg helaas haha) Dit gaf me wel genoeg tijd om wat last minute spulletjes in te pakken.

Nadat alles was ingepakt zette ik mij nog eventjes in de tent buiten – het was namelijk nog heerlijk nazomers weer, en las ik Sadie van Courtney Summers. Dit boek was ik aan het buddyreaden met Valerie en ik liep een klein stukje achter waardoor ik op vrijdag vooral nog een stukje van donderdag moest lezen.

Om 13u20 vertrokken we naar mijn zus zodat we van daaruit samen konden rijden. In de auto las ik verder in Sadie en had ik een reading buddy. Rond 14u40 kwamen we aan in het park en kon de vakantie dan ook echt beginnen. Om 15u mochten we inchecken en begon het uitpakken van onze spullen.

Toen we hiermee klaar waren besloten we naar de dome te vertrekken, hier nestelde we ons op een terrasje en aten we ook ons avondeten. Na het eten gingen we nog eventjes naar het huisje.

Rond 19u40 vertrokken mijn zus, haar vriend, mijn papa en ik terug naar de dome voor live muziek. Hier hebben we ook nog enkele spelletjes pool gespeeld en hebben we nog wat gekickerd we sloten ons kickerpartijtje af met een gelijkstand van 2-2 voordat we terug trokken van het huisje.

Hier aangekomen speelde we nog een spelletje Skip-bo met mama voordat het tijd was om naar bed te gaan. Omdat ik erg moe was van het vroege opstaan besloot ik om nog een klein stukje te lezen uit Sara 7: De wraak geschreven door Ria Maes voordat mijn ogen dichtvielen.

Zaterdag (18 september 2021)

Zaterdag begon de dag ook alweer enorm vroeg. Mijn schoonbroer was namelijk ’s nachts ziek geworden waardoor ik om 5u ook wakker werd door een gesloten deur en de hitte die op mijn kamer heerste. Ik ging dan ook vroeg naar onder om hier wat te praten met mijn zus en mama. Vlak voor we naar de bakker gingen besloot ik toch nog eventjes een kort dutje te doen aangezien 5u wel zeer vroeg is.

Rond 8u kwam mijn zus mij wakker maken en gingen we naar de bakker voor ontbijt te halen. Na het ontbijt ging mijn schoonbroer terug slapen en lette hij op Leon terwijl hij sliep. Mijn mama, papa, zus en ik gingen eventjes op het terras zitten. Ook reserveerde we het eten en het bowlen aangezien wij dat die avond wouden doen.

Toen de mannen eindelijk terug wakker waren was het tijd om samen naar het strandje te trekken. Hier dronk ik een verkoelende slush en wou ik een stukje lezen uit Sadie maar omdat ik zo moe was legde ik dat al zeer snel aan de kant. Na een halfuurtje besloot ik om eerder naar het huisje te trekken en een dutje te doen voordat we gingen eten. Toen de rest thuis kwam douchte ik nog eerst voordat we vertrokken naar de pizzeria.

Bij de pizzeria aten we op ons gemak en hierna gingen we nog eventjes met Leon in de binnenspeeltuin. Nadat Leon was uitgespeelt vertrokken we terug naar het huisje om ons klaar te maken voor het bowlen. We speelde 2 spelletjes (een keer werd ik laatste en een keer 3de – helaas was mijn papa niet te kloppen in het spel en won hij beide keren met gemak)

Terug in het huisje speelde ik nog een spelletje Skip-bo met mijn zus voordat we besloten dat het tijd was om naar bed te gaan. In bed las ik nog een paar pagina’s van Sara 7: De wraak voordat ik te moe werd om nog verder te lezen.

Zondag (19 september 2021)

Zondag sliep ik iets langer uit (rond 7 uur werd ik wakker) ik wou al vroeg bij de bakker zijn zodat we chocobroodjes hadden aangezien deze de dag voordien al allemaal weg waren voordat wij aankwamen. Na een succesvolle trip naar de bakker ontbeten we samen.

Hierna pakte we onze zwemspullen en vertrokken we naar de dome. Na 1,5 uur – 2 uur zwemplezier besloten we dat het wel genoeg was geweest. We kleedde ons om en besloten nog eventjes eentje te drinken op het terras.

Toen we daarna in het huisje aankwamen was het redelijk hectisch, we moesten terug onze spullen inpakken zodat we meteen na het eten konden vertrekken. Ik besloot toch om nog eventjes te ontspannen in bad en mijn stukje van Sadie van de dag voordien te lezen.

Rond 16u vertrokken we naar de dome om hier nog wat spelletjes te spelen in de spelletjeshal en om 17u30 mochten we aanschuiven bij het All you can eat buffet. Helaas vond ik het buffet tegenvallen aangezien er niet zoveel keuze was maar gelukkig maakte de desserttafel dit wel goed.

Om 19u45 vertrokken we dan toch echt naar huis. Onderweg las ik verder in Sadie en rond 21u kwamen we thuis aan. Hier moest ik alles uitpakken en alles klaarzetten voor de start van het nieuwe academiejaar. Toen alles was uitgepakt en klaar was gezet was het tijd om nog eventjes op de bank te ploffen en te kijken naar K2 zoekt K3.

Ik las dus niet enorm veel maar heb wel eventjes een heerlijk weekend kunnen ontspannen voordat de drukte van het nieuwe academiejaar op mij af kwam.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *