Favorite book of the month – september 2021

September is weer omgevlogen en iedere maand blijf ik me verbazen hoe snel dit jaar voorbij raast. Ik had het erg druk in september met de opstart van een nieuw academiejaar, het zoeken van een nieuwe stageplek en een last minute weekendje weg.

September is dan ook officieel de maand waarin ik het minste las. Maar toch had ik geen moeite met het kiezen van een favoriete boek. Ik las namelijk een non-fictie boek wat me erg heeft weten te raken en wat dus deze plek wel verdient.

Mijn favoriete boek van de maand is:

Lara – Lara Switten & Ine Nijs

Lara

Dit boek gaat over Lara haar strijd tegen baarmoederhalskanker en hoe ze dit ontdekte toen ze zwanger was van haar derde kindje. Toen ik het boek kocht wist ik dat het me sowieso zou ontroeren. Maanden volgde ik Lara haar strijd tegen de kanker via social media en toen het slechte nieuws bekend werd gemaakt dat Lara was overleden begon ik met een dubbel gevoel aan dit boek. Ine Nijs heeft Lara haar woorden prachtig weten neer te zetten op papier en samen met de illustraties en alle extra’s (foto’s, spotify nummers,…) is dit boek een echt pareltje geworden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *