Weekly reading blog #20

Vandaag is het weer tijd voor een weekly reading blog. Afgelopen week was het een drukke week, hierdoor heb ik niet enorm veel gelezen maar toch las ik enkele boeken uit.

Maandag (6 september 2021)

Maandag had ik afgesproken met mijn nicht. Het was ook erg mooi weer waardoor we hebben kunnen zwemmen. De hele dag hebben we gepraat over vanalles en nog wat (het is traditie dat we elkaar jaarlijks in de zomer wel eens zien en dan praten we elkaar bij wat er allemaal is gebeurt en dit keer was geen uitzondering) ‘S avonds las ik verder in Hamley op pompoenjacht.

Ik las 37 pagina’s op maandag.

Dinsdag (7 september 2021)

Dinsdag was een van de enige dagen deze week dat ik echt niets had gepland. Ik besloot er dan ook het beste van te maken en zo veel mogelijk proberen vooruit te bloggen voor de komende weken. Mijn nieuw academiejaar begint namelijk binnenkort waardoor ik graag al wat dingen klaar had staan zodat ik me in het begin volledig kan focussen op school. Voordat ik begon met bloggen las ik wel eerst Hamley op pompoenjacht uit. Het was uiteindelijk een enorm productieve dag (het zonnetje hielp ook wel aangezien ik altijd productiever werk als het mooi weer is) Ik typte maar liefst 6 artikelen en plande deze ook in. Na te hebben geblogd sprong ik nog even het zwembad in voor afkoeling.

Op dinsdag las ik 32 pagina’s.

Woensdag (8 september 2021)

Woensdag ging mijn wekker al vroeg af, ik moest namelijk babysitten op Leon (mijn metekindje) waardoor ik vroeg uit de veren moest. Terwijl hij een ochtenddutje deed begon ik met het proeflezen van een boek (Uit de spotlights van Marthe Verelst). Om 13:00 had ik ook nog rijles – ik moet namelijk 6 extra uren les nemen om opnieuw te mogen opgaan voor mijn praktijk examen. Hierna besloot ik om samen met Leon nog wat te zwemmen. Hierna bleven mijn zus, schoonbroer en Leon ook nog eten en toen zij vertrokken besloot ik nog wat te lezen alvorens ik vroeg mijn bed opzocht. In bed las ik nog enkele pagina’s van 9/11 geschreven door Alan Gratz.

Ik las uiteindelijk 85 pagina’s op woensdag.

Donderdag (9 september 2021

Donderdag wou ik uitslapen maar werd ik toch redelijk vroeg wakker. Ik besloot er het beste van te maken en mij in de tuin te nestelen met het boek wat ik was aan het proeflezen. Ik las Uit de spotlights uit voor het middaguur en hierna heb ik nog een blogartikel getypt. In de middag kreeg ik hoofdpijn en besloot ik een dutje te doen. In de avond ging ik ook redelijk vroeg naar bed, wel las ik ook nog een stukje uit 9/11.

Ik las 215 pagina’s op donderdag.

Vrijdag (10 september 2021)

Op vrijdag had ik al een vroege rijles op de planning staan maar voordat ik naar de rijles vertrok keek ik nog eventjes een aflevering van een serie. Een van mijn ultieme jeugdseries (Galaxy park) werd opnieuw uitgezonden en omdat ik in een nostalgische bui was wou ik graag nog eens de reeks kijken om te zien of ik het nog steeds zo goed vond als ik me herinner. Na deze aflevering was het dan toch echt wel tijd om naar rijles te vertrekken.

Na 2 uur rijles besloot ik (omdat het mijn laatste in de reeks van 6 uren was) om mezelf te trakteren. Dit deed ik door naar de Standaard boekhandel te gaan en hier Lara te kopen. Een boek wat ik erg graag wou lezen maar nog maar pas in de boekhandel lag. Ook is er in het dorp een nieuwe donutwinkel geopend en ik besloot om deze eens te testen en een donut en een ijskoffie te halen. Deze at ik lekker op vooraleer ik huiswaarts keerde.

Thuis aangekomen dacht ik dat ik de rest van de middag vrij zou hebben maar mama en ik besloten om toch eventjes langs de Action te passeren en nog wat last minute dingen in te slaan voor ons weekendje weg volgende week. Ook zag ik dat de adventskalenders er weer lagen en ik kon dan ook niet anders dan er al eentje mee te nemen (Christmas freak all year long)

Hierna kregen we telefoon dat we onze vliegenraam mochten gaan ophalen en sprongen we weer in de auto. Tijdens de autorit (van ongeveer 1 uur heen en terug) besloot ik 9/11 verder te lezen. Ik las het boek bijna uit en was vastbesloten deze in de avond nog uit te lezen en de recensie te typen aangezien deze de dag erna online zou gaan. Uiteindelijk slaagde ik ook in dat doel en kon ik vroeg mijn bed inkruipen aangezien ik de dag nadien al vroeg moest opstaan om te gaan werken.

Op vrijdag las ik 74 pagina’s.

Zaterdag (11 september 2021)

Zaterdag moest ik vroeg opstaan (ik moest namelijk werken van 9-20u) wat betekende dat om 7 uur de wekker ging. Om 8u20 vertrok ik naar het werk en eenmaal aangekomen vloog ik er direct in. Het was een rustige dag waardoor ik op tijd mocht stoppen. Eenmaal terug thuis nam ik een douche en masseerde ik mijn benen en voeten terwijl we keken naar K2 zoekt K3. Omdat ik redelijk moe was van de drukke week besloot ik om weer vroeg mijn bed op te zoeken.

Op het werk las ik nog een beetje uit In een ander leven geschreven door Josie Silver. Tijdens mijn pauze las ik 46 pagina’s.

Zondag (12 september 2021)

Zondag was rustdag. Na de drukke week had ik wel behoefte aan een dagje niets doen. Ik belde (ongeveer) de hele dag met Valerie en deed absoluut niets! Tussendoor keken mama en ik ook nog enkele afleveringen van Villa Zuid-Afrika. Nadat Valerie en ik ’s avonds aflegde besloot ik om nog te beginnen aan Lara. Ik las maar liefst 54 pagina’s voordat het tijd werd om het licht uit te doen en te gaan slapen. Maandag moest ik ook weer vroeg opstaan omdat mijn auto naar de garage moest.

Wrap-up van de week:

Hamley op pompoenjacht – Sandra J. Paul RECENSIE

Hamley 2 -   Hamley op Pompoenjacht

Uit de spotlights – Marthe Verelst

Kan een illustratie zijn van 1 persoon en tekst

9/11 – Alan Gratz RECENSIE

9/11

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *