Hamley op pompoenjacht – Sandra J. Paul

Hamley op pompoenjacht – Sandra J. Paul

Hamley op pompoenjacht
Series Number: 2
Published: 2021
Publisher:
Page Count: 99
Categorie├źn: ,
ISBN13: 9789463967990
Vandaag is het weer blogtourtijd! Vandaag ga ik het hebben over Hamley op pompoenjacht geschreven door Sandra J. Paul. Een heerlijk herfstig kinderboek om te lezen onder een warm dekentje en een kopje thee in de hand. Hoewel ik hem las tijdens een van de warmste zomerweken (maar dat kan de pret niet drukken toch? ­čśë )
In Hamley op pompoenjacht gaat het verhaal van de kleine kat Hamley verder. Dat Hamley een speciale kat was ontdekte we al in Hamley is jarig maar op Halloween kan Hamley niet enkel de mensen begrijpen maar kan ze ook met heksen en pompoenen praten. Al snel ontdekt ze een pompoen die haar hulp nodig heeft. Lukt het Hamley om de pompoen op tijd te helpen voor de klok 12 uur slaat en de magische avond voorbij is?
Het eerste deel in deze (los van elkaar te lezen) reeks vond ik erg leuk en toen ik de cover van Hamley op pompoenjacht zag wist ik dat ik deze ook absoluut moest lezen. Deze reeks zijn de eerste ge├»llustreerde kinderboeken die Hamley books op de markt brengt en zijn gegarandeerd een succes. De speelse illustraties zorgen ervoor dat het verhaal van Hamley nog meer tot leven komt en jonge lezers vanaf 7 jaar even hard kunnen meegenieten van haar avonturen. Het vorige boek was een tiental pagina’s dikker en toen vond ik dat er redelijk weinig illustraties aanwezig waren, dit is gelukkig verandert in dit deel aangezien er toch al wat meer illustraties aanwezig waren.
Ik hou ervan om boeken rond een bepaalde feestdag/seizoen te lezen omdat je je dan nog beter kunt inleven in het verhaal aangezien het boek dan ook dezelfde setting heeft. Hamley op pompoenjacht is dan ook een heel leuk boek om te lezen tijdens de zwoele herfstmaanden en vlak voor de Halloween periode. Kinderen zullen weer helemaal worden meegesleept in het verhaal van Hamley en kunnen dit samen met hun ouder of zelfstandig ontdekken. Ga samen met Hamley mee op pompoenjacht en zie wat deze magische nacht allemaal voor haar in petto heeft. Ik kijk alweer uit naar meer boeken in deze reeks en hoop dat deze er dan ook erg snel zullen aankomen aangezien ik helemaal verliefd ben op kleine Hamley.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review