Serie recap – Liefde in Milaan

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour rond de Liefde in Milaan serie geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn. Ik las deze serie van novelles eind 2020 – begin 2021 en wat ik van deze serie vond lees je hieronder.

Afgelopen week kwamen de aparte recensies al online op Leesmeemetmij, als je deze wilt lezen lijst ik ze hier alvast even voor je op:

Toeval bestaat niet

Loes, Luca & Liz

Casa dell’Amore

Vandaag ga ik de serie in het algemeen even uitlichten voor jullie.

In de Liefde in Milaan serie volgen we het verhaal van Anneloes (Loes of Loe voor de vrienden). Wanneer haar vriend vreemdgaat besluit ze om de relatie te verbreken. Ze heeft in het begin geen behoefte om een nieuwe relatie aan te gaan totdat haar beste vriendinnen besluiten om haar op een blind date te sturen. Hier ontmoet ze Gianluca, een knappe man waarmee ze al meteen een klik heeft. Dit is het begin van een hartstochtelijk liefdesverhaal…

Wie de aparte recensies heeft gelezen weet dat ik enorme fan ben van deze reeks. Ik heb ze gebinged omdat ik zo verdiept zat in het verhaal van Anneloes en Luca. Met ieder boek werd de serie beter en het laatste deel is dan ook een perfect einde voor zo’n geweldig leuke serie. Ik vind het super jammer dat er maar 3 delen zijn en dat deze dan ook nog eens zo kort zijn aangezien ik absoluut meer wou lezen over deze personages.

Saskia M.N. Oudshoorn zet de personages zo sterk neer en laat ze dagdagelijkse/realistische dingen meemaken waardoor de lezer zichzelf herkent in hun verhaal. De hele serie is absolute feelgood met een rauw randje aan, het is dan ook absoluut niet te cheesy maar de perfecte fluf factor die ik zoek in dit genre. Ik heb dan ook enorm genoten van deze reeks en ben blij dat ik ze door deze blogtour heb mogen ontdekken. Dit is dan ook een absolute aanrader voor alle feelgood lovers onder ons!

Hieronder deel ik nog even mijn statistieken mee van elk deel:

Toeval bestaat niet – Saskia M.N. Oudshoorn 95p (4 sterren)

Toeval bestaat niet

Loes, Luca en Liz – Saskia M.N. Oudshoorn 125 p (4,5 sterren)

Loes, Luca & Liz

Casa dell’Amore – Saskia M.N. Oudshoorn 81 p (5 sterren)

Casa dell Amore

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. 21 januari 2021

    […] boekenMaartje leestLeesmeemetmijFemleestReading.the.booksElinewildelezenDe boekenkast van BiancaPerfecte […]

  2. 23 januari 2021

    […] van Saskia M.N. Oudshoorn. Dit was mijn 5de boek van dit jaar en ik gaf het 5 sterren (HIER kun je de recensies van deze serie lezen want ik doe namelijk mee aan de blogtour) Na het uitlezen […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *