Ready player one – Ernest Cline

Dag 100 van BLOGGING every day (WHAT!?) en vandaag heb ik mijn review van Ready player one. Dus laten we beginnen.

Achterkant:

We schrijven 2044. Sinds de Grote Recessie leeft een aanzienlijkdeel van de wereldbevolking in diepe armoede.Als James Halliday kinderloos sterft, laat hij de hongerendemensheid een fantastisch spel na: oasis, een onlinegame die door miljarden spelers tegelijk gespeeld kan worden. Kort na zijn dood blijkt dat hij drie sleutels in het spel verstopt heeft, die leiden naar een kluis waarin de rest van zijn erfenis ligt opgeborgen. Wie de sleutels vindt, wordt in één klap multimiljonair. De jacht op de sleutels voert honderdduizenden nerds, geeks en gamers terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw, de tijd waarin Halliday opgroeide. In de popcultuur van the eighties gaan ze op zoek naar aanwijzingen

Mijn mening:
Dit boek was in het begin (eerste 70 pagina’s) HEEL traag maar eenmaal als de zoektocht begint is het wel super spannend en leest het ook heel vlot.Maar ik had ook een paar problemen met het kleine lettertype. Dit stoorde me soms wel erg. Maar voor de rest heel goed boek,echt typisch voor mensen die van gamen houden maar ook mensen die NIET van gamen houden (like me). Dit boek heeft echt van alles een beetje in zich zo is er romantiek,een wedstrijd,actie,spanning. Kortom GEWELDIG boek.

Mijn rating op goodreads:
Een 5/5 sterren.

Info:
Prijs: -Nederlands: 10 euro
– Engels: 14,99 euro (nieuwe paperback 11,99 euro)
Aantal pagina’s: -Nederlands: 368 pagina’s
– Engels: 374 pagina’s

Verschillende edities:
– Engels Paperback 1:(nieuwe paperback)

-Engels paperback 2:(oude paperback)

-Engels hardcover:

-Nederlands paperback:

Dit was mijn review van Ready player one hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 101 van BLOGGING every day.

Alwaysbeyourself Maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *