TBR Dewey’s 24 hour Read-a-thon | BLOGGING every day 101

Dag 101 van BLOGGING every day en vandaag heb ik mijn TBR voor de Dewey’s 24 hour read-a-thon. Dus laten we beginnen.

De Dewey’s 24 hour read-a-thon is een leesmarathon die maar 24 uur duurt en dit jaar neemt die plaats op 23 April 2016. MAAR wat zo speciaal is aan deze leesmarathon is dat iedereen over heel de wereld op DEZELFDE tijd start en dus niet gewoon om 12 middernacht (Voor België betekend dat van zaterdag 23 april om 14 uur tot zondag 24 april 14 uur) En ik hoop veel te lezen in deze leesmarathon namelijk deze boeken…

  • After 3 hij hoort bij jou geschreven door Anna Todd (deze wil ik natuurlijk niet helemaal lezen dat zou te veel zijn)

23906_55001352a5522_23906

  • Broer geschreven door Esther Gerritsen (deze wil ik wel uitlezen)

broer-van-esther-gerritsen-is-een-perfect-gedoseerd-boekenweekgeschenk

  • Het huis anubis en het geheim van de tombe (deze wil ik ook uitlezen)

1001004005466383

  • De selectie geschreven door Kiera cass (deze wil ik lezen en als die uit is wil ik ook de elite lezen geschreven door Kiera Cass)

 

  • De lijfwacht geschreven door Kiera cass (deze zit in een bundel met de prins maar die heb ik al gelezen dus alleen de lijfwacht moet ik nog lezen)

9200000035988856

 

Deze leesmarathon heeft ook een gepersonaliseerde boekenlegger die je kan uitprinten (wat ik zeker ga doen) waar je de tijden kan opzetten (omdat het verschillend is van tijdzones) en de snacks die je eet gedurende de dag en ook hoeveel pagina’s je leest in en uur. (je kan de boekenlegger  vinden op de site van dewey’s 24 hour read-a-thon)

deweys

Dit was BLOGGING every day 101 hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 102 van BLOGGING every day.

Alwaysbeyourself maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *