Wrap-up #Leesmeemarathon ronde 7

Afgelopen weekend was het weer zover, de zevende ronde alweer van de #Leesmeemarathon. Een leesmarathon die ik ongeveer iedere maand host. Deze keer was het weer een 24-uur marathon. Ik had mezelf heel wat boeken gegeven waaruit ik kon kiezen maar uiteindelijk bleek het niet mijn leesdagje te zijn.

Op zaterdag mocht ik namelijk gaan proefdraaien voor een nieuwe job (terug in de horeca) en had ik een hele lange dag ik werkte van 12 uur tot en met half 12 ’s avonds. Het was vermoeiend maar de tijd vloog om. Tegen de tijd dat ik mijn bedje in kroop had ik ook geen puf meer om te lezen – ik besloot dan ook om een filmpje op te zetten en zo in slaap te vallen.

Ik sliep erg lang (tot half 1 ’s middags WHOOPS) waarna ik er klaar voor was om in te vliegen. Met een goede mindset begon ik de dag maar mijn energie daalde al zeer snel. Ik kreeg verschrikkelijke hoofdpijn waardoor ik niet echt in staat was om te lezen.

‘S avonds besloot ik me dan ook weer te herpakken en het bad in te stappen met “Jane Doe doolhof der dimensies” Dit heeft me enorm deugd gedaan waarna ik weer een klein beetje energie had om te lezen. Rond 22 uur besloot ik om een leessprintje te doen met ons Instagram groepje waar ik nog wat las.

Ik las uiteindelijk niet zoveel als verwacht en zoals ik normaal lees tijdens mijn marathon maar aangezien ik de dag ervoor hard gewerkt had vond ik dit niet zo erg. Ik las uiteindelijk 57 pagina’s van Jane Doe.

Hopelijk lukt het me de volgende keer om wat meer te lezen – zeker aangezien ik weer een speciale ronde heb gepland in februari. Wanneer deze zal plaatsvinden volgende maand zal ik snel genoeg hier bekend maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *