Weekly reading blog #6

Een nieuwe week, een nieuwe weekly reading blog! Deze week had ik 3 leuke afspraken op de planning staan en las ik een zeer leuk boek! Laten we dus snel beginnen…

Maandag:

Maandag was een redelijk druk dagje. Ik moest namelijk 2 artikelen online zetten en ik had een afspraak in Hasselt met Valerie. Ik was ook redelijk laat opgestaan (ik vervloek het klok verzetten haha) en daarna moest ik lunchen, douchen en bloggen in 3 uur (aangezien ik mijn wrap-up en weekly reading blog online moest zetten op maandag moest ik mij dus enorm haasten) maar gelukkig had ik al wat vooruit geschreven aan mijn wrap-up dus dit duurde niet al te lang. Om 4 uur was ik dan eindelijk op weg naar Hasselt waar ik een leuke/spannende meeting had met Valerie want we gingen namelijk de leesclub bespreken bij Boekhandel Grim. Dit gesprekje duurde niet zo lang en hierna gingen Valerie en ik nog even brainstormen in de McDonalds (haha dit is een van onze meeting plekjes geworden tegenwoordig) Daarna ging ik naar huis. Op de heen en terugweg las ik Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood is geschreven door Karen M. McManus uit. Mijn totaal aantal gelezen pagina’s op maandag was 104.

Dinsdag:

Dinsdag las ik niets omdat ik namelijk 6,5 uur geblogd heb. Ik besloot om te werken aan project TBR. Ik dacht dat ik er enkel aan ging verder werken maar besloot dan toch om hem helemaal af te schrijven. Hierna was ik zooooo moe dat ik maar naar bed ging.

Woensdag:

Woensdag was een redelijk rustig dagje, ik wou niet meer bloggen aangezien ik de dag ervoor al zoveel had geblogd haha. Dus besloot ik wat te lezen, ik koos uiteindelijk voor De laatste dans geschreven doos Bes Ceyssens. Ik las hier uiteindelijk 90 pagina’s van.

Donderdag:

Donderdag besloot mama dat het tijd was om te gaan winkelen (de koelkast was namelijk bijna leeg) En aangezien wij vaak voor een paar weken inslaan – want we vinden dit zo’n hatelijk klusje haha. Maar voordat we vertrokken kwam er nog een pakketje binnen van Clavis en hierin zat Je zult van me houden geschreven door Astrid Secru in – deze had ik als recensie-exemplaar aangevraagd. Het winkelen duurde 2 uur. Daarna besloot ik om verder te lezen in De laatste dans en las ik deze ook uit. Ik las op donderdag dan uiteindelijk 115 pagina’s.

Vrijdag:

Vrijdag had ik een afspraak met een oude klasgenoot. Ik was dus al vroeg uit de veren en besloot te beginnen in De buurheks en het lied van de natuur geschreven door Wendy Noordzij. Deze lees ik namelijk voor het Selfpub café op Facebook. Hier las ik 22 pagina’s van voordat ik moest vertrekken. Nadien luisterde ik ook even naar Allesbehalve oké geschreven door Laura Steven tijdens het avondeten. Hier las ik 25 pagina’s van en dit bracht mijn totaal van vrijdag op 47 pagina’s.

Zaterdag:

Zaterdag las ik niet veel aangezien ik moest werken van 17:00 uur – 23:30 uur. Ik luisterde tijdens het middageten wel nog 7 pagina’s van Allesbehalve oké voordat ik vertrok.

Zondag:

Zondag had ik een leuke dag op de planning. Ik ging namelijk samen met Valerie naar de leesclub van Kindnessreads in Leuven. (Sfeerverslagje kan je HIER lezen) De autorit was enorm leuk. De eerste helft naar Hasselt zat ik samen met mama in de auto te luisteren naar de liedjes van #Likeme. Toen ik in Hasselt was stapte ik bij Valerie in de auto en hadden we een tussenstop bij de McDrive – rijden met een bakje McNuggets en frietjes is een hele ervaring merkte we al snel haha. In Leuven aangekomen hadden we dus de leesclub en nadien besloten Valerie en ik om nog even wat in Leuven rond te neuzen. Zo gingen we naar de Fnac waar ik het 8ste Harry Potter deel scoorde voor maar €2,99!!! Koopje noem ik dat! En we besloten voordat we naar de parking gingen nog een lekkere warme wafel te eten. Daarna gingen we naar een restaurant waar Valerie ooit heeft gewerkt – onderweg hadden we serieuze gesprekken maar kunnen we ook meteen een knop omzetten en met de slappe lach zitten (zo weet je dat dit een goede vriendschap is haha). In het restaurant hebben we lekker gegeten (kaaskrokketten en dunne frietjes mmmmmm!) Dus zondag was een zeer leuke dag waarin ik mijn innerlijke vreetzak bovenhaalde 😉 Ik las op zondag dan ook niets maar had wel een enorm leuke dag!

Deze week las ik dus 363 pagina’s en 2 boeken uit.

De boeken die ik las:

Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood is – Karen M. McManus 277 p (4 sterren)

Image result for twee kunnen een geheim bewaren

De laatste dans – Bes Ceyssens 205 p (4,5 sterren)

Image result for de laatste dans bes ceyssens

Blogposts van deze week:

Maart wrap-up

Weekly reading blog #5

Recensie: Dit is hoe het ging

Bookhaul 1ste kwartaal van 2019

Project TBR

Recensie: Complot

Recensie: Het verhaal van Caro

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 18 april 2019

    […] Weekly reading blog #6 […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *