Weekly reading blog #8

Het is maandag! dat betekend dat er weer een nieuwe week begint en ik afgelopen leesweek met jullie ga overlopen. Laten we snel beginnen…

Maandag:

Maandag werden Valerie en ik al vroeg wakker gemaakt omdat we op Boyke (mijn hond) moesten letten terwijl mama naar het ziekenhuis ging. Maar ook stonden we vroeg op omdat Valerie en ik een belangrijke meeting hadden met Standaard boekhandel in Hasselt omtrent onze leesclub Magical Stories. We ontbeten met een pannenkoekenfestijn! daarna moesten we ons snel douchen en klaarmaken en toen was het al tijd om te vertrekken naar Hasselt. Hier aangekomen hadden we een zeer succesvolle meeting. Na de meeting gingen Valerie en ik ook samen nog wat lunchen. Nadien was het dan tijd om afscheid te nemen van elkaar (we hadden namelijk het hele weekend samen gespendeerd haha) maar niet getreurd we zien elkaar woensdag 24/04 terug haha. Toen ik thuis werd afgezet was ik zoooo moe van het weekend – ik had namelijk 2 korte nachtjes gehad en toen ik alleen was sloeg de vermoeidheid toe. Ik viel dan ook meteen als een blok in slaap toen ik thuiskwam. Toen ik eindelijk wakker werd (na 3,5 heerlijke uurtjes!) besloot ik nog wat te bloggen. Ik las helaas op maandag niets.

Dinsdag:

Dinsdag had ik een heerlijk rustig dagje – ik sliep lekker uit en keek wat youtube filmpjes. Ook las ik verder in De perfecte moeder geschreven door Esther Boek aangezien ik deze voor de blogtour moest hebben (donderdag was het namelijk aan mij de beurt) Ik las uiteindelijk 78 pagina’s van dit boek.

Woensdag:

Woensdag begon de tijd dan ook echt te dringen aangezien ik de volgende dag de blogtour had EN moest werken. Ik las 178 pagina’s van De perfecte moeder voor middernacht – maar ik moest hem natuurlijk uitlezen haha.

Donderdag:

Donderdag las ik dus verder om middernacht en las ik het boek De perfecte moeder ook uit! Ik schreef meteen mijn recensie voordat ik mijn bedje in kroop. Toen ik wakker werd deelde ik de recensie ook nog op mijn social media accounts tijdens mijn ontbijt. Daarna was het tijd om te vertrekken naar mijn werk, het werd uiteindelijk een lang dagje 13:00 – 22:00. Omdat we geen tijd hadden gehad om te eten had mijn zaalverantwoordelijke nog wat pasta gemaakt voor ons twee die we opaten na onze shift terwijl we nog napraatte over hoe de dag was gegaan. Ik las uiteindelijk op donderdag 86 pagina’s (na middernacht allemaal) want na mijn werk was ik moe en had ik enorme spierpijn en rugpijn, het duurde dan ook even totdat ik in slaap viel. (Mijn blogtour stop van De perfecte moeder en Kies voor elkaar – die dinsdag online kwam – waren allebei een groot succes! Ik werd hier dan ook enorm blij van!)

Vrijdag:

Vrijdag werd ik wakker en lagen er 2 pakketjes op mij te wachten onder. In het eerste pakketje zat mijn gewonnen toverstaf van Fantastic Beasts. Deze won ik in december (ja je hoort het goed DECEMBER!!) bij Euroscoop en na lang aandringen en tal van e-mailtjes te hebben verstuurd kreeg ik hem dan ook binnen. Ik ben er enorm blij mee want bij dit exemplaar zat zelfs nog een klein figuurtje van de film! En in het tweede pakketje zat mijn recensie-exemplaar van Verblind geschreven door Mary K. Franklin (Marieke Frankema). Ik doe namelijk mee aan de blogtour voor dit boek en was dan ook enorm blij toen die binnenkwam. Nadien kwam ik er ook achter dat ze hem had gesigneerd voor mij SUPER LIEF!! Ook las ik De buurheks en het lied van de natuur geschreven door Wendy Noordzij uit. Het was de bedoeling om hem op de post te doen voor de volgende lezer (aangezien het een Selfpub Café boek was) maar helaas was het postkantoor dicht! Verder ging ik ook nog samen met mijn ouders terrassen (bij mijn werk alsof ze me hier nog niet vaak genoeg zien haha) Ook las ik ’s avonds nog 26 pagina’s van De jongen met twee namen geschreven door Maggie Harcourt.

Zaterdag:

Zaterdag hadden mama, mijn zus en ik een meidendagje gepland aangezien mijn papa en schoonbroer naar Schalke gingen kijken in het stadion. Helaas moest mijn zus afzeggen. Maar toch hebben mama en ik er een leuke dag van gemaakt. We zijn lekker gaan terrassen en nadien eventjes thuis gezeten. Nadien zijn we nog gaan uiteten (GRIEKEN mmm!) – fun fact: nadien kregen we een shotje ouzo aangelengd met iets zoets. Toen ik dit opdronk kreeg ik helaas last van alcohol allergie (iets wat ik laatst nog eens had) waarbij mijn hoofd zo rood als een tomaatje werd en mensen waarschijnlijk dachten dat ik 3 uur in de zon had gelegen haha! Om mezelf af te koelen kreeg ik nog een heerlijk ijsje – perensorbet JUMMIE! Ook las ik 35 pagina’s van De jongen met twee namen en las ik de comic Our super adventure vol. 1: press start to begin geschreven/geïllustreerd door Sarah Graley. Mijn totaal aantal gelezen pagina’s op zaterdag kwam dan ook op 259 pagina’s.

 

Zondag:

Zondag was het Pasen en dat betekend in de horeca helaas werken. Ik moest gaan werken om 12:00 omdat we op het werk een paasbrunch hadden die de hele dag heeft geduurd. Maar voor en na het werk las ik uiteindelijk toch nog 71 pagina’s van De jongen met twee namen. Na mijn shift kon ik ook nog genieten van heerlijke vers gemaakte tiramisu (voordelen van moeten werken als er een paasbrunch is geweest 😉 )

 

Deze week las ik dus 753 pagina’s in totaal en las ik 3 boeken uit.

De boeken die ik las:

De perfecte moeder – Esther Boek 361 p (4,5 sterren) Recensie

De Perfecte Moeder

De buurheks en het lied van de natuur – Wendy Noordzij 144 p (4 sterren) Recensie

De buurheks

Our super adventure vol. 1: press start to begin – Sarah Graley 224 p (3 sterren)

Image result for Our super adventure vol. 1: press start to begin

Blogposts van deze week:

Wrap-up #Leesmeemarathon ronde 2

Weekly reading blog #7

Recensie: Kies voor altijd

Recensie: De perfecte moeder

Sfeerverslag: Clavis Book Café (april editie 2019)

Recensie: De buurheks en het lied van de natuur

Sfeerverslag: Droomvallei Boekenfeest april 2019

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *